Koje ljepilo bi za to bilo dobro? Vidim da se najviše spominju karbofix i drvofix, ali bih rado čuo direktna iskustva ako se neko već igrao devastacije kutija..
Koje ljepilo za "prekrajanje" kutija?
Koje ljepilo za "prekrajanje" kutija?
Aktivirao sam DIY projekt prekrajanja velikih kutija za koje nemam mjesta na policama, a žao mi je da završe u smeću - npr. sve komponente iz (završene) Clank Legacy igre stanju u malu Dixit kutiju, no onda na kutiji piše "Dixit" a ne "Clank Legacy" što jednostavno ne ide, tako da je plan izrezati croppane stranice od CL poklopca i naljepiti ih na poklopac Dixit kutije.
Koje ljepilo bi za to bilo dobro? Vidim da se najviše spominju karbofix i drvofix, ali bih rado čuo direktna iskustva ako se neko već igrao devastacije kutija..
- grof
- Redovni član udruge
- Ima zahvala: 1632 puta
- pohvaljen: 2483 puta
- Kontakt:
Re: Koje ljepilo za "prekrajanje" kutija?
Mislim da bi ti Drvofix bio OK.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
-
sismis
- Ima zahvala: 74 puta
- pohvaljen: 67 puta
- Kontakt:
Re: Koje ljepilo za "prekrajanje" kutija?
Drvofix je apsolutni zakon za kutije, kartone, drvo, plastiku, budi bez brige. Samo pažljivo radi jer i kad obrišeš višak ostane blago sjajno.