Nego da čujem kome se još omaklo prije kraja godine
Koju ste igru nedavno kupili?
- Valsim
- Ima zahvala: 2427 puta
- pohvaljen: 2668 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
Sretna Nova godina ljudovi 

.
.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- Mago de Umago
- Ima zahvala: 933 puta
- pohvaljen: 1056 puta
- Kontakt:
-
kockica
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Znam vec neko vrijeme za te promjene ( ipak mi je najdraza igra, prije koji mjesec nabavio i nove mape za igranje, ali izuzev toga se i dalje držim prvog izdanja zbog estetsko-prakticnih razloga premda ne mislim da je izvorni dizajn superiorniji). Ali mislim da je u 3. izdanju igranje sa seljacima opcionalno, odnosno "naprednija varijanta".mado je napisao/la: 31 pro 2022, 16:34 Zadnje sam kupio u Mulleru Azul i Carcassonne kao poklon nongamerima tj početnicima. Obje igre oduševile i puni su hit. Jedino mi Carcassonne nije jasan. Ovo je sad treća verzija igre s malo promijenjenom grafikom. Ne znam jel sad ta bazna igra kompatibilna sa starijim proširenjima ili će uskoro izaći sva stara proširenja sa updejtanim vizualnim dojmom?![]()
Inace naravno u planu je da se opet redizajniraju stara prosirenja izuzev katapulta. Suvišno po meni ali kako god. Više me interesira:
https://boardgamegeek.com/boardgame/358 ... arcassonne
- mado
- Ima zahvala: 1198 puta
- pohvaljen: 1203 puta
- Kontakt:
Sretna nova svima 
A ovim novim igračima neću kupovati proširenja za Carcassonne niti ih savjetovati da ih sami kupuju. Zaključili smo da je bolje kupiti dalje nove igre različitih mehanika, tematika i postepeno širiti vidike. Za sad su igrali samo tipične igre, bela, Rizik i klasika. Slijedeće na redu bude neka moderna kartaška igra i neki jednostavan coop
A ovim novim igračima neću kupovati proširenja za Carcassonne niti ih savjetovati da ih sami kupuju. Zaključili smo da je bolje kupiti dalje nove igre različitih mehanika, tematika i postepeno širiti vidike. Za sad su igrali samo tipične igre, bela, Rizik i klasika. Slijedeće na redu bude neka moderna kartaška igra i neki jednostavan coop
-
docich
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 162 puta
- Kontakt:
Kockica. Imam mist pver carcaasonne. Jako je fora. Moze se igrat kao stand alone coop i kao 11 exp. Nisam jos probao kao 11 exp.
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
-
kockica
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Ajde donesi u petrinjudocich je napisao/la: 01 sij 2023, 11:57 Kockica. Imam mist pver carcaasonne. Jako je fora. Moze se igrat kao stand alone coop i kao 11 exp. Nisam jos probao kao 11 exp.
- tanelorn
- Ima zahvala: 2103 puta
- pohvaljen: 231 put
- DarkDefender
- Ima zahvala: 326 puta
- pohvaljen: 554 puta
Vjerojatno gubis. Pada narudzba cim kartice prorade.
Sretna Nova!