Kupovina igara preko interneta
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 49 puta
- pohvaljen: 15 puta
Re: Kupovina igara preko interneta
Na BGG aukcijama
Ovdje netko prodaje za 9eura, ali siguran sam da se može naći po nižoj cijeni.
http://boardgamegeek.com/geekstore.php3 ... mid=390820
Javim ako gdje nađem.
Postoji tema gdje možeš zatražiti igre, pa ako ljudi nađu jeftino voljni su ti poslati besplatno, plaćaš samo dostavu.
Ovdje netko prodaje za 9eura, ali siguran sam da se može naći po nižoj cijeni.
http://boardgamegeek.com/geekstore.php3 ... mid=390820
Javim ako gdje nađem.
Postoji tema gdje možeš zatražiti igre, pa ako ljudi nađu jeftino voljni su ti poslati besplatno, plaćaš samo dostavu.
- joezg
- Reactions:
- Ima zahvala: 24 puta
- pohvaljen: 201 put
- Kontakt:
Probaj na BGG marketplaceu:Dread24 je napisao/la:Zna li netko gdje bi mogla naručiti časopis ili Spielbox (br. 3/2005) ili Game master magazine (issue.0), ili Jeux sur un plateu (issue.16) ili Games international (n.22)?
Gledala sam po ebayu, jedino sam našla GMM (ali prodavač ne šalje van Italije)![]()
Ima li na nekom drugom mistu?
Tražim neki od ovih časopisa jer se u njima dobivao dodatak za Shadows over Camelot (8. vitez)...
http://boardgamegeek.com/geekstore.php3 ... meid=20857
Imaju tri na ponudi, ali dva su sigurno samo figure bez karte. Ne znam kako je ekspanzija izašla u časopisima, da li s kartom ili bez.
Ovo si vjerojatno našla. Tu se može kupiti dotični Spielbox, ali bez figurice. Kaže da ukljućuje knights table. Ne znam što je to.
- joezg
- Reactions:
- Ima zahvala: 24 puta
- pohvaljen: 201 put
- Kontakt:
Figurica, karta i kocka su i dio ekspanzije Merlin's Company koju možeš kupiti u Days of Wonder storeu za 25€ (odaberi europski dučan jer je inače poštarina skuplja), a i preko BGG marketplacea nešto jeftinije.
Prema raspravi izgleda da figurica i nije dolazila s kartom ni narančastom kockom u časopisima. U ekspanziji je sve u kompletu, navodno.
Prema raspravi izgleda da figurica i nije dolazila s kartom ni narančastom kockom u časopisima. U ekspanziji je sve u kompletu, navodno.
- Dread24
- Reactions:
- Ima zahvala: 56 puta
- pohvaljen: 40 puta
- Kontakt:
Hvala ljudi!
sad sam malo u gužvi, pa ću sljedeći tjedan malo bolje proučit.
Inače, samo bi tila figuricu, ne bi kompletnu ekspanziju. otkad smo nabavili igru nismo odigrali sasvim po pravilima (tj. sa izdajicom) jer nam je igra jedva pobjediva čak i kad se na veliko dogovaramo
al katkad nam fali za 8. igrača figurica....
al još ću vidit šta ću...

sad sam malo u gužvi, pa ću sljedeći tjedan malo bolje proučit.

Inače, samo bi tila figuricu, ne bi kompletnu ekspanziju. otkad smo nabavili igru nismo odigrali sasvim po pravilima (tj. sa izdajicom) jer nam je igra jedva pobjediva čak i kad se na veliko dogovaramo

al još ću vidit šta ću...
Bolje izdati knjigu nego prijatelja!
- MoschuS
- Reactions:
- Ima zahvala: 6 puta
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
Ako ti ide preko kurira onda nema sanse da prodje bez carine/pdv-a, jedino preko poste se moze provuci!grof je napisao/la:no divno, to jedino mene peh pere. Kako ti je došla? Preko Hrvatske pošte ili neke službe tipa DHL, UPS....
McGregor za koliko ti je stigla? Sad si me ohrabrio da narucim Waterdeep

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2452 puta
- Kontakt:
a meni je BAŠ Carinska ispostava Pošta carinila igru. doduše, igra je krenula njemačkim DHL-om, ali paket je bio uredno štabiljan i carinjen od Hratske pošte.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
i ja imam najpozitivnija iskustva sa bukdipozitorijem.. nikad carine (* kuc u drv*).
a čak su mi jednom drugi puta slali istu igru jer mi ni došla, i nisu naplatili ništ
a čak su mi jednom drugi puta slali istu igru jer mi ni došla, i nisu naplatili ništ

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 49 puta
Isprike svima, tek sada vidim pitanja.
Morao sam na poštu po igru, 2 tjedna je trebalo da dođe.
Morao sam na poštu po igru, 2 tjedna je trebalo da dođe.
- Dread24
- Reactions:
- Ima zahvala: 56 puta
- pohvaljen: 40 puta
- Kontakt:
Upravo mi je došao dodatak za catan za 5 i 6 igrača i traders and barbarians za također catan 

Bolje izdati knjigu nego prijatelja!