Malo sam bio lijen započeti ovu temu, ali vrijeme je. Pravo ime je Aleksandar, ali od kada sam igrao FFVIII sam Seifer svuda. Iako je bio "bad" guy, ima više cool ime nego Squall haha, pa eto
Ja sam generacija dok je još žario i palio land of Magic gdje smo igrali LOTR tcg po cijele dane haha. Ekipa je bila vrhunska i stvarno zlatno doba mojeg studentskog života još tamo 2001-02. Sada je najveći problem naći ekipu za odigrati neku igru, pogotovo u Rovinju. I to da ne dodajem cijelu ovu ludu situaciju s pandemijom.
Što volim od igara? Dosta toga. S nećacima znam igrati od Monopolia, Hotel-a, Rizik 2210 i od nedavno harry Potter Hogwarts battle.
Sa starijom ekipom ili Battlestar Galactica ili War of the Ring. Napravit ću i potpis sa svim BG koje imam, a imam ih dosta.
Ipak mi je LOTR TCG ostao u srcu kao jedna od najboljih deck building igara koju sam igrao i uvijek se rado sjetim nje iako igrača više nema. Imam doma albume sa kompletiranim edicijama 1-9, većina foilovi.
Na ovaj forum me privuklo traženje igara i tu sam već po registraciji kupio igru Hotel od tanelorn-a. Volim pratiti što se dešava u BG svijetu i čak sam sudjelovao u kickstarter kampanji za Witcher: Old world. Brdo para otišlo ah.... nadam se da će vrijediti

Volim komunicirati s ljudima i mogu dati koji savjet o igrama koje sam igrao, tako da slobodno pitajte ako imate pitanja.
Čitamo se po forumu!