Pa kako rekoh, to.jos može biti I dobro ali toga ima I u igri udvoje a ovako igra postane preduga.dlakar je napisao/la: 23 stu 2021, 00:43Meni taj osjećaj u više igrača nije bio mrzak. Više dolazi do izražaja blokiranje, borba za prvu poziciju, razna kombiniranja.kockica je napisao/la: 23 stu 2021, 00:09 Igrao sam utroje, bilo mi je predugo, takodjer i neurednije jer dok dodje red na tebe, ponestane pločica pa svaki put na svom potezu moraš revidirati kako ćeš odigrati svoj potez, no hajde to još može biti I izazovno ali glavni nedostatak mi je upravo duljina, naprosto postoje bolje igre za više igrača.
Isto smo prvo isprobali kopiju od MC, staro izdanje, i na stranu artwork , nas je privukla upravo mehanika, ali ova kopija sadrži i malu ekspanziju ( trgovačke rute) koju preporučam ubaciti već nakon par partija, a ista je esencijalni dio nove verzije.
Što se tiče boja, imao sam problem sa prvom edicijom ali u ovoj novoj ne vidim takvih problema

Dopustam da neki mogu imati problema sa vidom ali nama sa normalnim vidom igra ne bi trebala predstavljati teškoće u dešifriranju boja kao što to radi carpe diem (nju doduše još nisam isprobao)