Treba kopirati onaj direct link i onda bude lijepa velika slika
Koju ste igru nedavno kupili?
- Deni
- Ima zahvala: 697 puta
- pohvaljen: 1093 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
ja koristim ovaj plugin "add image to post"
ocito ne sljaka kako treba :/
- realuka
- Ima zahvala: 995 puta
- pohvaljen: 1011 puta
- Kontakt:
Ja otvorim tu sliku u novom tabu, kopiram link i to iskopiram u [.img] [/img] bez točke naravnoDeni je napisao/la: 03 stu 2021, 13:53 ja koristim ovaj plugin "add image to post"
- Ovi su korisnici zahvalili autoru realuka za post (ukupno 2):
- Mago de Umago • grof
- grof
- Redovni član udruge
- Ima zahvala: 1632 puta
- pohvaljen: 2483 puta
- Kontakt:
A šljaka, ali je zamišljen da ubacuje samo thumbsove, a ne full slike.Deni je napisao/la: 03 stu 2021, 13:53 ja koristim ovaj plugin "add image to post"
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Ideš na postimages.org
Tamo ubaciš sliku na choose image.
I onda odeš dolje i kopiraš direct link.
I onda to u postu ubaciš između ovih img tagova [.img][/img] (bez točke)
I to je to, dobar tek
Tamo ubaciš sliku na choose image.
I onda odeš dolje i kopiraš direct link.
I onda to u postu ubaciš između ovih img tagova [.img][/img] (bez točke)
I to je to, dobar tek
- grof
- Redovni član udruge
- Kontakt:
Usput, mogu podesiti ovaj "Add image to post" dodatak da uvijek ubacuje veliku sliku umjesto ove male, thumb sličice. (ima opcija za to, ali ne da si sami prebacujete nego ili-ili. S obzirom da male sličice nikog ne interesiraju, mislim da mogu to prebaciti da uvijek ubacuje velike slike u post.
)
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- grof
- Redovni član udruge
- Kontakt:
Evo, sad bi trebalo raditi. 
(mora vam pisati na hrvatskom Dodaj sliku u objavu, u protivnom probajte isprazniti cache od browsera)
(mora vam pisati na hrvatskom Dodaj sliku u objavu, u protivnom probajte isprazniti cache od browsera)
Da li sada postoji opcija da i dalje stavlja male, thumb sličice jer ove velike su mi užas (zbog preglednosti) za stavljati u oglas?grof je napisao/la: 03 stu 2021, 15:30 Usput, mogu podesiti ovaj "Add image to post" dodatak da uvijek ubacuje veliku sliku umjesto ove male, thumb sličice. (ima opcija za to, ali ne da si sami prebacujete nego ili-ili. S obzirom da male sličice nikog ne interesiraju, mislim da mogu to prebaciti da uvijek ubacuje velike slike u post.)
- kovacu
- Ima zahvala: 291 put
- pohvaljen: 430 puta
- Kontakt:
Imas u naprednim opcijama imgw pa tamo mos podesit koliko ti je slika siroka.ray je napisao/la: 03 stu 2021, 17:28Da li sada postoji opcija da i dalje stavlja male, thumb sličice jer ove velike su mi užas (zbog preglednosti) za stavljati u oglas?grof je napisao/la: 03 stu 2021, 15:30 Usput, mogu podesiti ovaj "Add image to post" dodatak da uvijek ubacuje veliku sliku umjesto ove male, thumb sličice. (ima opcija za to, ali ne da si sami prebacujete nego ili-ili. S obzirom da male sličice nikog ne interesiraju, mislim da mogu to prebaciti da uvijek ubacuje velike slike u post.)