Sinoć smo proširili Kunićje kraljevstvo ekspanzijom koju je moj predragi preimenovao u "Kunići lete u nebo". Dobro smo se zabavili na račun sulude tematike i uzgajanja koječega u oblacima (iako, i dalje mogu probaviti činjenicu da kunići uzgajaju čak i jednoroge i zlatne ananase, ali do dana današnjega mi nije jasno koji cookie će im riba!), zapeli za kolonizaciju oblaka kao da sutra (a ni tlo) ne postoji, no u konačnici naselili smo obje ploče podjednako dobro.
Kao i obično, spušio sam (ova razina agresivne kompetitivnosti nije za mene, ne snalazim se), ali sam se dobro zabavio svejedno, koliko god ne mogu nabosti strategiju svejedno volim zaigrati. Danas ćemo opet, u petero, Velika Mrkva neka nam je upomoć.
Inače, ako ste mislili da je igra čista matematika i tablica množenja, čekajte da dođete do novčića, tu već počinju opake jednadžbe!

Sinoć sam se osjećao kao da sam na kolokviju iz derivacija i integrala... Ako sljedeća ekspanzija ubaci trigonometrijsku kružnicu bacam sve u vatru, strine mi!