Pale dvije partije novo došlog Dune Imperiuma. Prvi dojmovi su dobri, doduše izgubio sam obje od cure

. Sviđa mi se kako su rješili ovaj worker placement s time da ti karte diktiraju na koje spotove možeš ici, i naravno nemaš te karte kasnije za reveal fazu za druge benefite. Jedino nisam siguran za ovaj intrigue deck koji ima očito boljih i lošijih karata u sebi, od nekih na kojima ceš dobiti victory pointove ili combat power što može presuditi u borbi da dobiješ tipa 2 victory pointa, do onako, e povuci kartu ili dobij resurs

. I poenta njega je da su stvari kao neizvjesne, samo još nisam siguran koliko utjece na pobjedu, jer ovako mi se cini da može imat utjecaja, pogotovo ako oboje povucemo par karata iz njega, jedan dobije sve bolje a drugi sve lošije. Trebam vidjeti tokom narednih partija koliki ce to utjecaj imati. Također vidim da ce ekspanzija popraviti neke stvari tipa mogucnost trošenja zacina i novaca na extra stvari što sam zapazio da se može desiti, pred kraj gejma imaš viška tih resura, a recimo nemaš ništa pametno što možeš s njima.
Bot je ok funkcionirao s zauzimanjem spotova, iako je znalo bit malo iritantno što je u nekim ranijim konfliktima imao toliko trupa da je doslovce glupo uopce bilo ici u fajt, ili je dobio tijekom combat faze još dosta combat powera. . Makar se dobije deck za bot-a, mi smo koristili app u kojem su dodali valjda neke male izmjene karata, te također postoji s vremena na vrijeme kao malo ciscenje imperial row-a gdje game izbaci dvije karte da se malo osvježi ponuda u slucaju da neke karte stoje. Također su dodali neki blitz mode, ali nisam gledao kako funkcionira obzirom da je za više od 2p.
Baš me zanima kako game funkcionira u 3-4p bez bota. Glen More nam je ispao super u 4p, jedino što je trajao znatno više jer je frend volio dosta razmišljati o potezima.