Šta ste zadnje igrali?

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
smurfORnot
Reactions:
Ima zahvala: 437 puta
 pohvaljen: 796 puta

Re: Šta ste zadnje igrali?

Post Postao/la smurfORnot »

Pa kažem, ovaj dummi player funkcionira sasvim dobro. Doslovce je kocka s brojkama 1-3 na sebi i kada je zadnja rolaš i pomakneš za tolko spotova i makneš taj tile. Ne koci te u bodovima, samo vam izbija tajlove i ubrzava game. Desilo se ne jednom da je izbila tile koji je netko pikirao :D. Cura je oduševljena bila s gejmom, jako joj se svidio. Mislim vjerujem da je u 3-4p možda bolji nešto cisto jer se natjeceš s još jednim do dva playera po pitanju tih razlika u bodovima, te ce možda jedan više bit fokusiran na nešto, drugi na nešto drugo. Mi smo ovako cijelo vrijeme bili u nekoj pat poziciji s viskijem i dosta toga.

Sad me zanimaju ove kronike kako mijenjaju game :D
frastarc
Reactions:
Ima zahvala: 476 puta
 pohvaljen: 586 puta
Kontakt:

Post Postao/la frastarc »

Damn. Izgleda da cu morati u shopping. Gledao sam pokoji gameplay video i svidjela mi se mehanika uzimanja tileova i aktivacija,

Sent from my iPhone using Tapatalk
smurfORnot
Reactions:

Je, super je rješeno to, pa potencijalno kako imaš tajlove koje možeš izgraditi na tajlovima tog tipa, pa s time onda možeš aktivirat opet sve okolo itd. Tako da ima tu dosta ocpija za planiranje, komboe, razne načine scoranja...dapace na kraju gejma ti je svaki novcic 1 bod, pa nije ni to za baciti, pogotovo jer na marketu ako poraste cijena neceg što nemaš na 3 novcica, izbiješ si automatski 3 boda ako želiš taj tajl, a nemaš taj resurs...s druge strane može se desit, nema na marketu resursa koji ti treba jer se prodao i kifla :D
Tako da bih rekao da je jedan od onih easy to play, hard to master gejmova. Jer praila sama po sebi su stvarno dosta jednostavna, izazov je kako to slagati, gdje se pomicati da tvoj engine funkcionira što bolje, i što s clan boarda uzeti, te da li ako baš želiš nek idlaji tile riskirat i čekat s tim da ga možda nitko ne uzme, ili skociti toliko mjesta naprijed ali potencijalno izgubiti par dobrih aktivacija....decisions decisions...a game stvarno lijepo tece kad krene, nema nekog downtajma. Još je najveci problem sjetiti se da trebaš staviti novi tile na svoje mjesto kada se pomakneš i uzmeš tajl.
A i mislim da je art jedan od najljepših po pitanju tajl gejmova tog tipa. Stvarno, produkcijski je super game odrađen od inserta, kutijica za kronike, resursa...
frastarc
Reactions:
Ima zahvala: 476 puta
 pohvaljen: 586 puta
Kontakt:

Post Postao/la frastarc »

smurfORnot je napisao/la:Je, super je rješeno to, pa potencijalno kako imaš tajlove koje možeš izgraditi na tajlovima tog tipa, pa s time onda možeš aktivirat opet sve okolo itd. Tako da ima tu dosta ocpija za planiranje, komboe, razne načine scoranja...dapace na kraju gejma ti je svaki novcic 1 bod, pa nije ni to za baciti, pogotovo jer na marketu ako poraste cijena neceg što nemaš na 3 novcica, izbiješ si automatski 3 boda ako želiš taj tajl, a nemaš taj resurs...s druge strane može se desit, nema na marketu resursa koji ti treba jer se prodao i kifla :D
Tako da bih rekao da je jedan od onih easy to play, hard to master gejmova. Jer praila sama po sebi su stvarno dosta jednostavna, izazov je kako to slagati, gdje se pomicati da tvoj engine funkcionira što bolje, i što s clan boarda uzeti, te da li ako baš želiš nek idlaji tile riskirat i čekat s tim da ga možda nitko ne uzme, ili skociti toliko mjesta naprijed ali potencijalno izgubiti par dobrih aktivacija....decisions decisions...a game stvarno lijepo tece kad krene, nema nekog downtajma. Još je najveci problem sjetiti se da trebaš staviti novi tile na svoje mjesto kada se pomakneš i uzmeš tajl.
A i mislim da je art jedan od najljepših po pitanju tajl gejmova tog tipa. Stvarno, produkcijski je super game odrađen od inserta, kutijica za kronike, resursa...
Prestani me nagovarati! Jer sam nagovoren slika
Idem guslati gdje je najjeftinija opcija kupovine slika

Sent from my iPhone using Tapatalk
Valsim
Reactions:
Ima zahvala: 2404 puta
 pohvaljen: 2606 puta
Kontakt:

Post Postao/la Valsim »

Ocke vidim da se lijepo pojačalo s opisima raznih zanimljivih partija :thumbs .
A bogme i s recenzijama igara koje su mi totalno promakle ispod radara a čine se zanimljivim.
Možda ne bi bilo loše da radi lakše preglednosti si svatko otvori svoju kolumnu. Evo priznati ću tražio sam nakon nekog vremena neke starije opise, i totalno sam se pogubio više na kojoj je stranici što :D .
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
CrazyBunnyGuy
Reactions:
Ima zahvala: 283 puta
 pohvaljen: 608 puta
Kontakt:

Post Postao/la CrazyBunnyGuy »

Ma otvorite si blogove, ljudi, kada vam već daju se džaba (reče ja koji nije napisao post već mjesecima...) :)
Ovi su korisnici zahvalili autoru CrazyBunnyGuy za post:
Valsim
Valsim
Reactions:
Ima zahvala: 2404 puta
 pohvaljen: 2606 puta
Kontakt:

Post Postao/la Valsim »

@CrazyBunnyGuy Kad uhvatiš vremena računamo na količinu teksta s uračunatim kamatama :D .
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
marge
Reactions:
Ima zahvala: 285 puta
 pohvaljen: 775 puta
Kontakt:

Post Postao/la marge »

Red Cathedral, trenutno najzanimljivija kraća igra koju igramo, ponekad pravo osvježenje nakon silnih Barrage-a, Kanbana, On Marsa i sličnih.. btw. prije toga smo odigrali jedan Gaia Project, no nemam sliku, ali začudo crveni su rasturili s 177 bodova..slika

Poslano sa mog SM-G991B koristeći Tapatalk

Ovi su korisnici zahvalili autoru marge za post (ukupno 4):
sadistikoPapaverdadotanelorn
marge
Reactions:
Ima zahvala: 285 puta
 pohvaljen: 775 puta
Kontakt:

Post Postao/la marge »

i za kraj dana jedan ekstremno zabavni western legends u šestero..
ako netko još nema svoj primjerak, mislim da svarog ima još jedan na zalihi: https://svarogsden.com/en/product/western-legends-en/
slika

Poslano sa mog SM-G991B koristeći Tapatalk
Ovi su korisnici zahvalili autoru marge za post:
tanelorn
smurfORnot
Reactions:

slika

Castles of Burgundy - mogu reći da nam je game baš sjeo, cura je znala imat AP-a, i nakraju izgubila jer sam ja uzeo jedan teleni tile koji mi ne treba ali njoj sam time onemogućio da dovrši svoju grupaciju od 5 i dobije dosta bodova, i to ju je koštalo partije...onda sam malo slušao špotanja da zašto sam to napravio, da je ona meni mogla izbiti svinjice što je istina, na kojima sam gro bodova skupio jer me posralo da ih je toliko izašlo, ali nije jer igramo prvi put game :oops:
Ovi su korisnici zahvalili autoru smurfORnot za post (ukupno 3):
kockicamargetanelorn
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”