Imam još favorita na toj stranici, ali evo, odlučit ću veceras na temelju ženinog raspoloženja kada se vratim u zg
Previše si mainstreamsmurfORnot je napisao/la: 28 svi 2021, 08:39 Ne znam, jucer prošao kroz sav taj popis, nisam vidio jednu igru koju bi uzeo...mislim možda koja da je cijena dovoljno primamljiva, ali 10% i nije neki ''sale''
Ma ovo što me zanima, nema in stock:Shich je napisao/la: 28 svi 2021, 14:05Previše si mainstreamsmurfORnot je napisao/la: 28 svi 2021, 08:39 Ne znam, jucer prošao kroz sav taj popis, nisam vidio jednu igru koju bi uzeo...mislim možda koja da je cijena dovoljno primamljiva, ali 10% i nije neki ''sale''![]()
Le Havre je najbolji u 2 i 3 igrača, moja preporuka. Ja sam ga čak i dosta igrao solo.smurfORnot je napisao/la:Ma ovo što me zanima, nema in stock:Shich je napisao/la: 28 svi 2021, 14:05Previše si mainstreamsmurfORnot je napisao/la: 28 svi 2021, 08:39 Ne znam, jucer prošao kroz sav taj popis, nisam vidio jednu igru koju bi uzeo...mislim možda koja da je cijena dovoljno primamljiva, ali 10% i nije neki ''sale''![]()
npr:
Fantasy Realm
Grand Austria Hotel
Lacerda games
Vidim ima Le havre konacno, ali nije baš nešto za 2p pa cu ga ipak preskociti.
GWT cekam novu ediciju
kockica je napisao/la:I evo još jednog "ma uzmi, dobro ti je to, što će ti se desiti"
Pretpostavljam da je privola od bolje polovice dobivena?kockica je napisao/la: 28 svi 2021, 17:39 I evo još jednog "ma uzmi, dobro ti je to, što će ti se desiti"