A onda je vrijeme da se učlaniš! (to je članski benefit)

A onda je vrijeme da se učlaniš! (to je članski benefit)
Da, to sam i ja bio primijetio, no meni to sada radi. (izmijenio sam neke postavke na web serveru). Da li tebi još uvijek to ne radi?realuka je napisao/la: 09 ožu 2021, 08:28 Meni nije povuklo na mojem zadnjem postu u 'Što ste zadnje igrali?' ono što je ubačeno da povuče podatke sa bgg-a. Odnosno povuklo je za jednu igru al za ostale 3 nije, pregledao sam link više puta i čini mi se da sam ga dobro ubacio al eto ne izbacuje onaj oblik sa podacima nego samo link.
To sam jedino primjetio.
Op. To je problem s odlaznim mail serverom. Očito da ću tu imati posla. budem testirao i pogledao u čemu je problem.tanelorn je napisao/la: 09 ožu 2021, 09:48 Na taj način ništa čudno nisam primjetio, ali su mi od prošlih radova na forumu (unazad tjedan dana cca) prestale stizati na mail obavijesti o primljenoj privatnoj poruci. Prije su uredno stizale, upaljena mi je na profilu ta opcija i dalje ali mailovi ne stižu. :-/
grof je napisao/la: 09 ožu 2021, 08:48Da, to sam i ja bio primijetio, no meni to sada radi. (izmijenio sam neke postavke na web serveru). Da li tebi još uvijek to ne radi?realuka je napisao/la: 09 ožu 2021, 08:28 Meni nije povuklo na mojem zadnjem postu u 'Što ste zadnje igrali?' ono što je ubačeno da povuče podatke sa bgg-a. Odnosno povuklo je za jednu igru al za ostale 3 nije, pregledao sam link više puta i čini mi se da sam ga dobro ubacio al eto ne izbacuje onaj oblik sa podacima nego samo link.
To sam jedino primjetio.
Nije. Greška je bila na web serveru.realuka je napisao/la: 09 ožu 2021, 13:08
Evo sad kad sam otišao na edit preko laptopa proradili linkovi, post sam sa mobitela stavljao pa je zato valjda do neke greške došlo.