I zato ne mozemo pricati o tehnologijama kao zlu smisljenom od strane vldajucih kasta da bi kontrolirale male ljude. Fermi kad je otkril nuklearnu fisiju nije to napravil da bi omogucil izradu nuklearne bombe. Isto tako Internet nije smisljen da bi se lakse kontrolirale mase i da bi se koristil za lakse ostvarivanje profita. To su samo sredstva. Ono sto cemo mi napraviti od njih ovisi iskljucivo o nama, i o tome sto zelimo napraviti. Iz tog razloga tvrditi da su tehnologije dobro ili zlo nema smisla. Samo posljedice koristenja tehnologija mogu se dovesti u kontekst dobrog ili loseg.
Sve ovo dolazi od nekog ko sjedi po najmanje 10 sati dnevno pred racunalom. Nekog ko je odredjeni dio zivota provel igrajuci online igre dnevno po 15 i vise sati ali isto tako neko ko danas uopce nema Facebook profil (lazem, imam, ali ga uopce ne koristim, i poprilicno mi je odbojan

Poanta je da sam imal priliku iskusiti i prednosti i mane koristenja interneta, i ono kaj mogu sa sigurnoscu reci, ne, digitalizacija i internet nisu zlo, nego su tocno to sto cemo mi napraviti od njega. I zbog toga vjerujem da se ne treba bojati tehnologija, vec ih samo nauciti pametno koristiti.