Labyrinth
Labyrinth
Labyrinth[ctable: picture=https://lh4.googleusercontent.com/-OfFY ... yrinth.jpg, link=http://igranje.org/Igre/labyrinth]OPIS IGRE
Dinamična igra koja se stalno mijenja tokom igre. Sastoji se od pločica koje, umetanjem sstalno mijenjaju izgled labirinta na ploči. Na tržištu postoji više varijacija ove igre koje se uglavnom razlikuju po svojoj veličini i tematici, no sam tijek igre uvijek je isti.
[/ctable]
Dinamična igra koja se stalno mijenja tokom igre. Sastoji se od pločica koje, umetanjem sstalno mijenjaju izgled labirinta na ploči. Na tržištu postoji više varijacija ove igre koje se uglavnom razlikuju po svojoj veličini i tematici, no sam tijek igre uvijek je isti.
[/ctable]
(PRAVILA) Master Labyrinth
Prije svega zelim da pozdravim sve clanove s foruma
i odmah da zamolim za malu pomoc...
Ovako radi se o board igri Master Labyrinth, nabavio sam tu igru mislim da je 1991 godine..vidio sam da imaju slicne neke verzije, ali kao za juniore..uglavnom ova je zahtjevnija i na kutiji pise 10-99 godina, znaci to sve govori... eh sad, da li neko posjeduje ovu igri, jer potrebna su mi pravila...malo sam nesto skontao, ali nikako da zapocnem igru... samo ukratko da mi objasni o cemu se radi, kako se kretati, kako skupljati poene, itd..
Hvala unaprijed!
i evo slika kako izgleda kutija...
http://imageshack.us/photo/my-images/59 ... 138md.jpg/

Ovako radi se o board igri Master Labyrinth, nabavio sam tu igru mislim da je 1991 godine..vidio sam da imaju slicne neke verzije, ali kao za juniore..uglavnom ova je zahtjevnija i na kutiji pise 10-99 godina, znaci to sve govori... eh sad, da li neko posjeduje ovu igri, jer potrebna su mi pravila...malo sam nesto skontao, ali nikako da zapocnem igru... samo ukratko da mi objasni o cemu se radi, kako se kretati, kako skupljati poene, itd..
Hvala unaprijed!
i evo slika kako izgleda kutija...
http://imageshack.us/photo/my-images/59 ... 138md.jpg/
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2452 puta
- Kontakt:
Re: (PRAVILA) MASTER LABYRINTH
Da, to je standardni Labyrinth. Uglavnom, svatko dobije određeni broj karata kojima je zadano koje predmete igrač treba pokupiti u labyrinthu. Prije svog poteza igrač MORA pomaknuti neki redak/stupac labirinta tako da umetne pločicu "viška", a istisne iz redka/stupca novu pločicu "viška". Time se direktno mijenja izgled labirinta, te time igrač pokušava sebi olakšati put do predmeta kojeg ima u kartama, odnosno otežati put drugim igračima. Nakon pomaka redka/stupca igrač pomiče figuru dokle ima slobodan prolaz u labirintu. Pobjednik je onaj tko skupi sve predmete prvi s karata prvi....
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Eh super, ta mi je osnova upravo trebala da skontam poentu igre, hvala puno...uglavnom pijuna pomjeram do odrednjenog predmeta, naravno ako je put do njega prohodan, i kupim ga sebi..i zavrsavam s potezom...ali u kutiji su dosle jos neki dodatni crni stapici, mislim oko 12 komada...u prospektu i oni predstavljaju neke poene, to mi je malo nejasno... ??
Jos jednom hvala na pomoci! Lijep pozdrav!
Jos jednom hvala na pomoci! Lijep pozdrav!

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
huh, za štapiće ne znam što predstavljau. Možda bude netko na forumu znao i za te štapiće. 

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
evo i ja sam trazio po internetu, i nasao sam neka pravila
..jest da tu ima jos nejasnoca, al valjda ce se nekako skontati...
a crni stapici se dijele na pocetku igre, svako dobije po 3 komada i oni su "zelje" ..to jest, kad dodjes na red da igras, odigras svoj potez, i potom iskoristis taj stapic kao zelju i odigras jos jedan potez..naravno u jednom krugu mozes iskoristi samo jedan stapic.. ze neiskoristene stapice na kraju igre dobijas po 3 poena...koje dodajes na ostale poene..
Svakako hvala za info!

a crni stapici se dijele na pocetku igre, svako dobije po 3 komada i oni su "zelje" ..to jest, kad dodjes na red da igras, odigras svoj potez, i potom iskoristis taj stapic kao zelju i odigras jos jedan potez..naravno u jednom krugu mozes iskoristi samo jedan stapic.. ze neiskoristene stapice na kraju igre dobijas po 3 poena...koje dodajes na ostale poene..
Svakako hvala za info!

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
aha! ima smisla.
Glavno da je sada sve razumljivo. Ako bude još kakvih nedoumica, slobodno se javite ovdje.
Glavno da je sada sve razumljivo. Ako bude još kakvih nedoumica, slobodno se javite ovdje.