Oh ne, opet puno igara, pa još i više
- Terra Mystica - nema se tu što reći, jako dobra igra, mada i dosta kompleksna
- Star Wars: X-Wing Miniatures Game - iako mi se na početku jako svidjela igra čisto radi minijatura, nisam se povezao s igrom i jednostavno mi nije više ni malo draga
- War of the Ring (Second Edition) - kompleksna, ali tematski jaka igra. Ono što mrzim kod ove igre je da ima toliko dodatnih sitnica (koje dolaze kroz karte) koje teško da itko može sve popamtiti ako ne igra redovno
- Lords of Waterdeep - bila mi je super na početku, ali onda nakon nekog vremena se vidjelo ponavljanje, kad smo dodali expanziju onda se situacija malo poboljšala ali svejedno ne dolazi toliko često na stol
- Coup - pošto se jedva sjećam partije govori da je ovo za mene totalno sranje, ne volim takve igre pogađanja tko je tko
- Tzolk'in: The Mayan Calendar - jako mi se svidjela igra i rado je odigram, ali nije mi naj naj
- Keyflower - neka partija bude super, a neka tako tako, ovisi o ekipi, fora mi je igra jer ima mješavinu mehanika, možda malo i previše bućkuriš
- Suburbia - odigrao sam samo jednu partiju u živo i nije mi baš bila nešto, a taman dan prije sam morao kupiti KS ako ga mislim uzeti tako da sam sad završio sa full KS verzijom, a možda se ljubav rodi naknadno, inače volim građenje svog carstva, možda bude ok
- Tokaido - jako sam se iznenadio kako funkcionira ova igra, simpatična i lijepa, ali nije sigurno materijal za najbolju igru
- Clash of Cultures - sam igrao samo jednom i dok obožavam civ igre ovdje mi se nekako učinilo da je previše rata, možda je samo stvar u Miljenku

- Among the Stars - fora igra, da se pita moju ženu ovo bi bila najbolja igra za ovu godinu, ali meni je samo dobra, ne i odlična
- Merchant of Venus (second edition) - malo previše sreće na kockama, ali draga igra, uvijek je volim igrati, jedino možda predugo traje s obzirom da ako te posere kocka onda patiš tih 2-2,5 sata
- Wings of Glory: WW2 Starter Set - to je valjda ona igra sa avionima koju sam probao na Essenu 2016. godine i nije mi nešto, slično X-Wingu
- Santa Cruz - baš nedavno sam probao ovu igru i iznenadio sam se da igra uopće nije loša, nakon što se zna kako se igra mogla bi biti i podla. Otkrivaš otok i pokušavaš uhvatiti više bodova od ostalih.
- Town Center - a ono, nije toliko loša, ali malo je zeznuto širenje grada pa treba dobro znati pravila da bi se nešto postiglo, otkako sam je prodao Dam Damu nismo je ni probali
- Zug um Zug: Deutschland - Uvijek draga igra, ali nije dovoljno kompleksna da bi mi bila za igrat non stop
- Mercante - fora igra sa aukcijama, jedino što mi nekako prebrzo završi jer imaš osjećaj da ništa ne stižeš
Od svih ovih mislim da mi je ipak najbolja
Terra Mystica