Ako bi paket došao do 24.08 onda da, ali ako kasnije nema me 3 tjedna u RH, pa nemrem s vama.miljenko je napisao/la: 01 kol 2018, 14:35Ne moramo cekati... narucimo sada, samo ce malo kasnije stici paket... ja bi isti preorder mars i sythe uzeo plus jos jedna igra.Ahilya je napisao/la: 31 srp 2018, 22:57 Što se mene tiče možemo pričekati, vidim da to oboje stiže oko 17. / 18.8., nije tako strašno.
Na mom se popisu nalazi koja snižena i koja damaged igra, ali ako za to vrijeme odu iz ponude samo će značiti da mi nisu bile suđene.![]()
Europske trgovine i dojmovi.
Re: Europske trgovine i dojmovi.
- Shich
- Redovni član udruge
- Ima zahvala: 1165 puta
- pohvaljen: 1613 puta
- Kontakt:
GL pricesebo555 je napisao/la: 01 kol 2018, 15:02 i ja sam zainteresiran za naručiti nešto, samo me zanima koju cijenu gledam na stranici? ovu RRP ili ne?
Pa može ti paket stajati kod nekoga doma dok se ne vratiš iz inozemstvaMimi je napisao/la: 01 kol 2018, 15:04 Ako bi paket došao do 24.08 onda da, ali ako kasnije nema me 3 tjedna u RH, pa nemrem s vama.![]()
-
sebo555
- Ima zahvala: 37 puta
- pohvaljen: 11 puta
- Kontakt:
ja sam zainteresiran za T.I.M.E Stories i Champions Of Midgard: Valhalla Expansion ako bude bilo neke grupne narudžbe za ovaj mjesec
Ok, moramo se onda dogovoriti tko naručuje. Meni ne bi bio problem, ali iz Siska sam pa bih vam svima trebala slati poštom. 
- miljenko
- Ima zahvala: 996 puta
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
Ajde budem ja onda... Ajd mi posaljite u PP zelje pa za par dana narucim...
- Burt Macklin
- Ima zahvala: 74 puta
- pohvaljen: 37 puta
- Kontakt:
Ništa od mene ovaj put, ni ovu hrpu što imam ne igram dovoljno 
Odlučih malo stati na loptu (iako, ova ekspanzija za Scythe izgleda sjajno .. psmtr).
Odlučih malo stati na loptu (iako, ova ekspanzija za Scythe izgleda sjajno .. psmtr).
Znam, ali to onda šta htio možda i u inozemstvu nabavim
Koliko nas je na kraju? Ja si ipak još moram uračunati i poštarinu ili prijevoz za Zagreb- Sisak relaciju pa bi mi dobro došla informacija o trošku glavne poštarine (a bome i onom zajedničkom popustu
), da znam što da si uzmem, a što da preskočim...