Budući da nisam baš toliko produktivan u izradi igara - kao što su to ovdje neki pojedinci

Naime zanima me da li je tko igrao navedenu igru i kakva su iskustva. Usporedivo s primjerice Triumph and Tragedy i sl.
Na prvu se vidi da se uopće ne treba truditi uspoređivati je s monumentalnim WW2 igrama tipa World at War, World in Flames zbog drastično manjeg broja countera koji predstavljaju oružane snage odn. veće apstrakcije istih.
Svakako je i mehanika borbe zanimljivo riješena putem varijabilnog broja kocaka i modifiera kako bi se dobio konačan rezultat (ne znam zašto ali prvi mi je dojam kao neka kombinacija rizika i warhammera)
Iskreno moja jedina zamjerka je što nema karata s eventima (iako imaju neki tokeni koji to donekle nadoknađuju)
Također sam primijetio neka rješenja koja me podsjećaju na Democracy under Siege (odn neke sličnosti s mojim improvizacijama na istu igru

Nekako osobno imam povjerenja u GMT pa vjerujem da igra nije neki poluproizvod kojeg su po svaku cijenu gurnuli u prodaju samo da se što prije zaradi, nego da su se stvarno stavili...
Unaprijed zahvaljujem!