Šalu na stranu - postoje li gdje fileovi za PnP izradu OS i HE jer imam dojam da su vrijedne izrade...
Pa imam ja sve za OS, a za HE ima na bgg sve osim kartica - kad se odlučiš izrađivati ja ti ih skeniramneuromancer je napisao/la: 25 ožu 2018, 23:38 Bilo bi super kad bi postojao još i "German Twilight" ili tako nešto pa onda sve tri igre spojiti da se dobije pravi epic ww1 solo play![]()
Šalu na stranu - postoje li gdje fileovi za PnP izradu OS i HE jer imam dojam da su vrijedne izrade...
Evo jutrošnjeg primjera igre Ottoman Sunset.stoka je napisao/la: 25 ožu 2018, 22:15 je, i meni je puno puta balkanska došla glave...možda ih malo i podcijenim, al kad probiju rovove, teško ih je kontrolirat...
Ajde kad uhvatim vemena prikupim sve što mogu pa ti se javim za ostalo...miki0102 je napisao/la: 26 ožu 2018, 00:42Pa imam ja sve za OS, a za HE ima na bgg sve osim kartica - kad se odlučiš izrađivati ja ti ih skeniramneuromancer je napisao/la: 25 ožu 2018, 23:38 Bilo bi super kad bi postojao još i "German Twilight" ili tako nešto pa onda sve tri igre spojiti da se dobije pravi epic ww1 solo play![]()
Oko 20 min ako pobijediš traje jedna i druga.Stipsonov je napisao/la: 27 ožu 2018, 12:47 Koliko traju partije HE i OS? Zanima me jer Soviet Dawn ako pobijediš traje 30-40 min.
A u prosjeku, 10 min![]()
Poslao sam mu linckdlakar je napisao/la: 27 ožu 2018, 20:29 Evo dobra duša @miki0102 mi je poslao scanove kartica. Sad ću ja kroz koji dan složit pnp od toga. Moram još vidjet materijale na bgg-u. Možda ću još trebat malo pomoći oko dimenzija karte. To ću se javit ako zapne. Još jednom hvala na pomoći.
@neuromancer ako hoćeš pošaljem ti filove kad završim.