O igranju u Klubu MC

Klub MC, Ulica kraljice Jelene 8 - Zagreb
Discord server, Facebook MC grupa
sadistiko
Ima zahvala: 3764 puta
 pohvaljen: 3864 puta
Kontakt:

Re: O igranju u Meeple's Corneru

Post Postao/la sadistiko »

Iako nemam niš protiv Pernara nekak mi je prevelika slučajnost da je čovjek odlučio posjetiti Meeple's Corner baš u isto vrijeme kad i Večernji List. :-( Da je to bilo koji drugi dan, to bi me baš obradovalo, ovak mi to malo smrdi.
Ovi su korisnici zahvalili autoru sadistiko za post (ukupno 5):
kockicaNuuqdlakarmiljenkoSpectre
slika
Deni
Ima zahvala: 695 puta
 pohvaljen: 1093 puta
Kontakt:

Post Postao/la Deni »

ma ne da smrdi nego je preocito. i jos rizik. nije se ni potrudio bolje pripremiti.

nemam nish protiv njega, apolitican sam u svakom pogledu, al ovo ovaj covjek se okoristio prilikom zesce. bas me zanima clanak kakav ce bit
Ovi su korisnici zahvalili autoru Deni za post:
dlakar
slika
dlakar
Ima zahvala: 677 puta
 pohvaljen: 664 puta
Kontakt:

Post Postao/la dlakar »

Ma ne budu ni spomenuli Pernara. Garant...
For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
kockica
Ima zahvala: 2069 puta
 pohvaljen: 1353 puta
Kontakt:

Post Postao/la kockica »

Moguce da je covjek dosao ukrasti show, ali nema veze, bitno je da su se nasi dobro postavili i normalno ga ukljucili u igranje. Upad je platio? ;-)
grof
Redovni član udruge
Ima zahvala: 1627 puta
 pohvaljen: 2457 puta
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Umjesto negative predlažem da iskoristimo trenutak, pa za sve voljne saborske zastupnike otvorimo poseban termin tijekom tjedna u MC gdje se mogu družiti i propametiti igrajući kvalitetne društvene igre. Možda nam i politika postane bolja i kvalitetnija i nadasve pozitivnija! ;)
Ovi su korisnici zahvalili autoru grof za post:
sadistiko
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
grof
Redovni član udruge
Kontakt:

Post Postao/la grof »

kockica je napisao/la: 21 sij 2018, 11:27 Moguce da je covjek dosao ukrasti show, ali nema veze, bitno je da su se nasi dobro postavili i normalno ga ukljucili u igranje. Upad je platio? ;-)
Je.
Spectre
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
dlakar
Kontakt:

Post Postao/la dlakar »

Ma nemam ja nista protiv promoviranja. To im je posao. Imam problema sa patroniziranjem i lazima. Svaka cast ekipi koja ga je lijepo ugostila. Ja mislim da nebi izdrzo a da ga ne pitam u bebu zasto je stvarno bio tamo. Taj odgovor bi me zanimo. Ako bi iskreno odgovorio, super.
For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
grof
Redovni član udruge
Kontakt:

Post Postao/la grof »

dlakar je napisao/la: 21 sij 2018, 11:45 Ma nemam ja nista protiv promoviranja. To im je posao. Imam problema sa patroniziranjem i lazima. Svaka cast ekipi koja ga je lijepo ugostila. Ja mislim da nebi izdrzo a da ga ne pitam u bebu zasto je stvarno bio tamo. Taj odgovor bi me zanimo. Ako bi iskreno odgovorio, super.
Ne bih se time uopće opterećivao. Čak vjerujem da je zaista došao na igranje, pa kaj on ne smije imati nekakav privatni život. Zašto mi baš u svemu tražimo teorije zavjere.

Uostalom, da je želio promociju, zar ne bi bilo logično da onda novinara nije zamolio da ga ne fotografira?
dlakar
Valsim
Ima zahvala: 2418 puta
 pohvaljen: 2636 puta
Kontakt:

Post Postao/la Valsim »

Ja sam valjda usprkos godinama još uvijek naivan :) . Ali zaista vjerujem u magičnu nevjerojatnu mogućnost slučajnosti. Npr. novinar je bio skroz iznenađen kad je skužio i Pernara. Pernar je pak kad mu je novinar prišao djelovao skroz zbunjeno i iznenađeno. Onako kako čovjek djeluje kada dođe potražiti malo mira, pa te zaskoče paparazzi sa svih strana. Samo što je ovaj novinar bio zaista OK čovjek. Nema šanse da itko to toooliko uvjerljivo odglumi, toliko iskustva sam stekao s godinama :) . I kada je Pernar izričito zamolio novinara i fotografa Večernjeg Lista da ga se ne fotografira, nije se inzistiralo više na tome. Intervju o tome kako je doznao za nas i kako to da igra društvene igre je normalno dao, kao i svaki drugi posjetitelj. Ove fotke koje su stavljene sam ja zamolio na rastanku, da imamo za uspomenu. Nadam se da ne vjeruje netko i da smo mi spadali u neki tajni dogovor, kada smo odlučili baš taj dan ponijeti Risk: Legacy :) . Nadalje bio sam vidio Pernara, Sinčića i druge iz njihovog društva da zaista igraju društvene igre u slobodno vrijeme. Zadnje su imali neku objavu u vrijeme Božića kada su svi igrali klasični Rizik. Nije sve u teorijama zavjere, nekada se slučajnosti zaista dogode :) . A i da je se zatekao tamo iz nekih svojih skrivenih motiva, ne vidim što je Pernar mogao medijski imati od posjeta maloj udrugici među tridesetak igrača. Drugo da nas je došao spašavati od deložacije :D . Zaista vjerujem da se čovjek došao samo opustiti i zaigrati u miru neku od omiljenih društvenih igara :) .
Ovi su korisnici zahvalili autoru Valsim za post (ukupno 6):
dlakargrofDenikockicasadistikoluxor
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
dlakar
Kontakt:

Post Postao/la dlakar »

Pozitivna stvar za igraonicu svakako. Na Pernara necu vise trosit rijeci.
Sve u svemu, bolji ste ljudi od mene...:)
Ovi su korisnici zahvalili autoru dlakar za post:
grof
Odgovori

Natrag na “Klub MC - Zagreb”