baš sam i ja bio nabrijan, pravila pročitao u roku par dana i krenuo igrat...igrali smo 5-10 puta...kod AFAOS mi je najveća mana šta je igra kratka...zato sam mislio da će mi hands in the sea biti show...igra svakako ulazi u dubinu više od afaos, opcije su nemjerljivo veće...uvođenje strateških karti koje označavaju fokus države su veliki skok naprijed...vojske su dosta raznolikije, što donekle mijenja i combat, ali ne previše...najveća promjena su dakako flote i supply, koji su usko povezani...tu nisam baš u potpunosti zadovoljan riješenjima...mjerenje vp svaki krug je malo zamorno, ali pomaže vidit ko di stoji...iako za neke to može djelovat deprimirajuće....bitke su mnogo češće...stvarno mnogo češće...
tebi je naravno hands in the sea must have, s obzirom na tvoju reputaciju u AFAOS i svakako ti savjetujem da je uzmeš...na kraju krajeva, igra je skroz solidna... al falit će ti onaj čovjek šta na barci vozi krzna, pripiti francuski pripadnik nereguralne vojske, indijanac koji trči iz šume sa tomahawkom...meni jednostavno hands in the sea nije izazvao onaj osjećaj kao AFAOS, iako vidim po bgg da je većini hands in the sea očito bolja igra...