UEFA euro 2016

Teme koje nemaju veze s igranjem, ali nas vesele
DarkDefender
Reactions:
Ima zahvala: 309 puta
 pohvaljen: 527 puta

Re: UEFA euro 2016

Post Postao/la DarkDefender »

Ok, pocinjemo se vrtiti u krug tako da bi ja ovo zakljucio.

Svi se slazemo:
1. Da nije u redu da privatna organizacija ima monopol na neki sport
2. Da je u redu prosvjedovati

Ne slazemo se:
1. Neki od nas misle da ugrozavanje drugih ljudi nije u redu nacin prosvedovanja
2. Neki od nas smatraju da je profesionalni sport stvar samo ljudi koji se njime bave i nemaju emocionalnu povezanost s klubovima, reprezentacijama i slicnima.
Ovi su korisnici zahvalili autoru DarkDefender za post:
Shich
stoka
Reactions:
Ima zahvala: 731 put
 pohvaljen: 545 puta
Kontakt:

Post Postao/la stoka »

zapravo je jednostavno:

-mamiću uzeti sve pozicije, doživotna zabrana obnašanja funkcija u nogometu, ubrzanje sudskog postupka i vjerojatno kazna zatvora od preko 10 godina zatvore
- šukeru uzeti funkciju
-podijeliti otkaze svim poltronima, vrbanoviću, barišiću, amri i igoru peternelu, čačiću, krešimiru antoliću, čičku, ciganima što dočekuju mamića s harmonikom i ostaloj bagri
-utvrditi koji od igrača su sudjelovali u krađama, doživotno izbacivanje iz raprezentacije, uvjetna kazna zatvora
-dinamo ustrojiti kao narodni klub po načelu 1 član 1 glas
-lokomotivu izbaciti u niži rang
-uskladiti zakon o sportu
-huliganima doživotna zabrana prisustvovanja sportskim natjecanjima i zatvorska kazna u skladu sa zakonom

eto, sad se možemo posvetiti boardgameovima... :D
Ovi su korisnici zahvalili autoru stoka za post:
Bojan1983
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

fala bogu
slika
kockica
Reactions:
Ima zahvala: 2069 puta
 pohvaljen: 1353 puta
Kontakt:

Post Postao/la kockica »

Klinac je jednostavno. Neka se prvo vrate pare. Ne mogu vjerovati kolika gomila licemjera se javila nakon bakljade. Nogomet je privatan biznis? Nemam problema s tim. Ali imam problema sa lopovskom privatizacijom javnog novca.

Vec je receno, "nacionalni heroj" Luka Modric je pomogao zamraciti Mamicu 80 milijuna kuna za Mamica iz Dinama. Neki kazu da je on bio samo mamiceva kujica u kradji. Je li sazvan izvanredan sastanak vlade radi donosenja posebnog zakona? Mos misliti.

Dio tog novca daje nas narkomanski gradonacelnik od grada, dok moje dijete ima sugave obroke u vrticu po direktivi grada. Ali naravno da se ne sazivaju sjednice vlade zbog nutritivno pothranjene djece, dok svi volimo laprdati o depopulaciji. I onda mi nakon toga netko sere sto nemam volje gledati "repku".

Ne znam je li bandic mamiceva kujica, predsjednica nam se tako ponasa, ali ovi decki, ma koliko bili nedojebeni glupani cija je jedina zivotna preokupacija nogomet, ja im cestitam jer su odbili biti kujice.

Postoje i veci problemi od nogometa, ali tako ce svaki put kriticari srati zasto se netko bori protiv problema x, a ne protiv problema y. Ali to ne umanjuje cinje i u da problem x postoji. A najmanji problem je 10 baklji.

Oni koji se vesele uspjesima repke, slobodno, ali neka ne broje krvna zrnca onima koji je ne prate i neka ne sazivaju hitnu sjednicu zbog 10 baklji.
Ovi su korisnici zahvalili autoru kockica za post (ukupno 3):
stokaGordanRon_Swanson
Odgovori

Natrag na “Razno”