UEFA euro 2016

Teme koje nemaju veze s igranjem, ali nas vesele
stoka
Reactions:
Ima zahvala: 731 put
 pohvaljen: 545 puta
Kontakt:

Re: UEFA euro 2016

Post Postao/la stoka »

heh, dobro, da u tom neredu izvrnu i zapale moj ili tvoj auto, pitanje je kako bi gledali na to... :D
ali da, kad razmišljaš o bijesnoj gomili s bakljama 1789. pred versaiileom ili bastilleom, lebde slike s nekim romantičnim prizvukom. a čisto sumnjam da su ta bijesna bomila i ove današnje puno različite...
Ovi su korisnici zahvalili autoru stoka za post:
Gordan
stoka
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la stoka »

zanimljivo inače kako su gospoda iz hns-a jako loše odigrali svoje karte nakon ovog nereda...umjesto da plaču, slježu ramenima i govore kako samo žele pošteno igrati i boriti se za našu domovinu, krenuli su agresivno, prozivali navijače teroristima, uletila je naša pametna predsjednica sa izjavom orjunaši (ko da čujem zdravka nakon crte viška), a onda još kad su rekli "nećemo reći ko je kriv, ali kriva je torcida" su pretjerali do kraja, tako da se sveopća histerija ipak malo stišala, a dobar dio ljudi podsjetio da su pravi kriminalci zapravo u ložama...
Darkseid
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0

Post Postao/la Darkseid »

Djelom se slažem s nekim izjavama.

Svaka osoba kojra ugrozi život druge osobe na bilo koji način je terorist,a u jeku napada na charlie hebo i taj crni petak13 prije par mjeseci,a svi se desili u Francuskoj, napad na redara s topovskim udarom je za mene čin terorizma i kao takvoga bi ga procesuiro.

Zamislite da neki isis-ovac je na staido došo s bombom ili pištoljima, zar trebamo imati mrtve ljude po stadionima da se pokrene nekaj s mrtve točke? Svako simpatiziranje s ovim "teroristima" je degutantno, simpatiziranje s njihovom borbom kontra mamića i sličnim bolesno. Bio mamić ili netko drugi na čelu hns, dinama promjene biti neće- Ako žele se boriti za neku pravednij uHrvatsku neka napadnu sabor, političare, ovo ostalo je jalova bitka u kojoj pojedinci svoje frustracije lječe na bolestan način
stoka
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la stoka »

ovo nije njihova borba, nego naša borba. i ne borimo se za kalifat do beča, nego za pošteni hrvatski nogomet, i zato više prestani spominjati riječ terorist, koja je ionako iskomercijalizirana u svijetu, bez obzira na ovu našu situaciju. radi takvih kojima je dosta svakih 2-4 godine navuč kockastu majicu, kockaste gaće, namaškarat se bojama po licu i pivat neku promotivnu pjesmu, a kad ispadnemo sve zaboravit i imamo situaciju koju imamo...nema nogometa, nema prvenstva, ništa nam ne treba, kuću koja je trula srušiti, ne obnavljati, i početi graditi novu iznova jer ovako više ne ide.
čelnike smjeniti, neke u zatvor, huligane prepoznati, kazniti u skladu zakona o navijačima, a redara naučiti razlikovati baklju od topovskog udara i stvari će doći na svoje.
Shich
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1157 puta
 pohvaljen: 1607 puta
Kontakt:

Post Postao/la Shich »

sadistiko je napisao/la:Volio bih znati pravi razlog tome što se jučer desilo.
Jasno mi je da je na vrhu same UEFA-e, pa i našeg HNS-a mafija, hoće li njima biti što odbijeno od plaća? Sumnjam, a da ćemo mi porezni obveznici platiti do u lipu za ovaj vandalizam jučer, to je sigurno.
Pa reko, koji je onda razlog?
Jesu ti ljudi stvarno toliki kreteni ili što?
Nećemo mi ništa platiti, nego HNS. Sve te kazne koje dobivamo su ništa. Na gubitku su samo navijači kojima je stalo do reprezentacije. I razvoj nogometa u Hrvatskoj na koji su mogli ići ti novci od kazni.

http://m.tportal.hr/sport/408386/Pogled ... -EURU.html
zanimljivo inače kako su gospoda iz hns-a jako loše odigrali svoje karte nakon ovog nereda...umjesto da plaču, slježu ramenima i govore kako samo žele pošteno igrati i boriti se za našu domovinu, krenuli su agresivno, prozivali navijače teroristima, uletila je naša pametna predsjednica sa izjavom orjunaši (ko da čujem zdravka nakon crte viška), a onda još kad su rekli "nećemo reći ko je kriv, ali kriva je torcida" su pretjerali do kraja, tako da se sveopća histerija ipak malo stišala, a dobar dio ljudi podsjetio da su pravi kriminalci zapravo u ložama...
A što si očekivao? Bez uvrede, ali svi koji misle da se ovakvim postupcima na stadionima postiže nešto su budale.
da, mislim da je ok i mislim da je to prava demokracija. ako sam izabrao nekoga na izborima i on me sad jebe, šta bi trebalo radit? istina, bilo bi puno bolje da ulete tamo di treba i pobiju svih, ali to je malo teže izvedivo. međutim, kad mirni prosvjedi ne urode plodom, nema druge nego pokazat zube.
Bravo. Živjela anarhija. :thumbs

Uglavnom, pravi su se našli za ispravljanje nepravda u svijetu. Šteta što nemaju mozak i reagiraju samo sa primarnim instinktima bez obzira na posljedice i kolateralne žrtve. Da imaju mozak, shvatili bi da je to sve uzaludno. Je**te, pa kao da su pali s Marsa. Ako korupcija ide od samog vrha hobotnice, Blattera i Platinija, zašto se itko čudi stanju u HNS-u? Riječ je o mašineriji koju se ne može spriječiti. Samo reži glave Hidri, veseli se svom uspjehu...

Doći će novi Mamići i Šukeri i sve u krug. Kao što je došao Infantino na čelo Uefe. Možeš si misliti da on nije imao prste u pol toga...

Bolje pitanje je tko im je to sve omogućio? Po mom mišljenju država i stranke na vlasti su te koje su svojim zakonima i provođenjem/ne provođenjem istih pravi krivci za sve. A to navijači očito ne razumiju.
DarkDefender
Reactions:
Ima zahvala: 310 puta
 pohvaljen: 527 puta

Post Postao/la DarkDefender »

Ja mislim da svi koji brane ljude koji su izazvali nered (da se ne koristim rijecima koje ce privuci raspravu oko rijeci), mijesaju hrvatsku i nogomet. HNS je privatna tvorevina koja zaradjuje od nogometa.

Na vrhu HNS-a su kriminalci. Pa sto? To je kao da prosvjedujes protiv neke privatne firme da smijeni direktora jer isplacuje sebi enormne bonuse umjesto da placa zaposlenike. Nemoj mu davati pare. Kad se narod buni protiv Todorica, ne kupuje u Konzumu, kad se buni protiv HNS-a neka ne ide na utakmicu, a ne raditi nerede i napadati ljude ni krive ni duzne.

Jedino sto ima smisla prosvjedovati je da drzava prestane davati pare za nogomet. Ali neces nikoga od tih ljudi viditi da prosvjeduje protiv toga. Ako ista, naci ce se vikati kako treba vise para dati jer je nogomet nas identitet iliti ne znam sto vec.
Ovi su korisnici zahvalili autoru DarkDefender za post:
Shich
Gordan
Reactions:
Ima zahvala: 356 puta
 pohvaljen: 713 puta
Kontakt:

Post Postao/la Gordan »

Darkseid je napisao/la:Djelom se slažem s nekim izjavama.

Svaka osoba koja ugrozi život druge osobe na bilo koji način je terorist,a u jeku napada na charlie hebo i taj crni petak13 prije par mjeseci,a svi se desili u Francuskoj, napad na redara s topovskim udarom je za mene čin terorizma i kao takvoga bi ga procesuiro.
Moraš konzultirat riječnik po pitanju ovog stava.
I prilično sam siguran da nikome nije bila namjera ozlijedit redara
Ako žele se boriti za neku pravednij uHrvatsku neka napadnu sabor, političare, ovo ostalo je jalova bitka u kojoj pojedinci svoje frustracije lječe na bolestan način
Slžem se da je nasilje bilo pogrešno usmjereno. Ali političari nisu iznad Mamića, nego obratno.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Gordan za post (ukupno 2):
stokaKilla
I reče Jahve Drakuli: "Nećeš, razbojniče!" (©WinkDickerson)
slika
Gordan
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Gordan »

DarkDefender je napisao/la:Ja mislim da svi koji brane ljude koji su izazvali nered (da se ne koristim rijecima koje ce privuci raspravu oko rijeci), mijesaju hrvatsku i nogomet. HNS je privatna tvorevina koja zaradjuje od nogometa.

Na vrhu HNS-a su kriminalci. Pa sto? To je kao da prosvjedujes protiv neke privatne firme da smijeni direktora jer isplacuje sebi enormne bonuse umjesto da placa zaposlenike. Nemoj mu davati pare. Kad se narod buni protiv Todorica, ne kupuje u Konzumu, kad se buni protiv HNS-a neka ne ide na utakmicu, a ne raditi nerede i napadati ljude ni krive ni duzne.

Jedino sto ima smisla prosvjedovati je da drzava prestane davati pare za nogomet. Ali neces nikoga od tih ljudi viditi da prosvjeduje protiv toga. Ako ista, naci ce se vikati kako treba vise para dati jer je nogomet nas identitet iliti ne znam sto vec.
Čovječe kako laprdaš, mozak me boli čitat ovo :(
HNS je privatan i upravo protiv toga se i prosvjeduje! Kao šta je ova država privatna i protiv toga bismo također trebali prosvjedovat. BBB su odabrali taktiku bojkota la vidi di ih je to dovelo. Sad su navijaci bez kluba.
Da se nešto slično dogodi na tržištu igara, ti bi prestao igrat, jel?
Ovi su korisnici zahvalili autoru Gordan za post:
Killa
slika
Gordan
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Gordan »

Inače, ako pogledate malo strane medije, vidit ćete da bakljada nije baš bila uzaludna. Mnogi pišu o stvarnim razlozima, a upravo to je i bio cilj.
Kazna je samo novčana (dakle iz Šukerovog džepa, opet dobro), a uključuje i kaznu za rasizam. To je dio koji ne dolazi od one grupice, nego od vrlih "pravih" navijača...
Ovi su korisnici zahvalili autoru Gordan za post:
Killa
slika
DarkDefender
Reactions:
Ima zahvala: 310 puta
 pohvaljen: 527 puta

Post Postao/la DarkDefender »

Gordan je napisao/la:Čovječe kako laprdaš, mozak me boli čitat ovo :(
HNS je privatan i upravo protiv toga se i prosvjeduje! Kao šta je ova država privatna i protiv toga bismo također trebali prosvjedovat. BBB su odabrali taktiku bojkota la vidi di ih je to dovelo. Sad su navijaci bez kluba.
Da se nešto slično dogodi na tržištu igara, ti bi prestao igrat, jel?
Dobro da si spomenuo BBB i Dinamo jer pravi problem lezi u tome sto je dinamo "gradski" klub, financiran od strane grada na kojem se pojedinci bogate. Dinamo nije privatni biznis i zato je sve sto se tamo dogadja kradja i protiv toga treba prosvjedovati. I to za dvije stvari.
1. Da ljudi koji su ukrali od grada i iskoristavali, odgovaraju za to
2. Da grad prestane financirati profesionalni klub koji ima svoje izvore zarade i interese

HNS nije ni gradski ni drzavni. Je li uredu da jedna organizacija ima prakticki monopol nad nekim sportom. Po meni nije. Ali to je neovisan problem.
Gordan je napisao/la:Da se nešto slično dogodi na tržištu igara, ti bi prestao igrat, jel?
Ovo ti apsolutno nema smisla. Nogomet je privatan i korumpiran pa nisam prestao igrati nogomet. Prestao sam ici na utakmice i davati im pare. Da postoji neki privatni i korumpiran turnir u Carcassonne-u ne bih ga gledao i placao za njega.
Ovi su korisnici zahvalili autoru DarkDefender za post:
Shich
Odgovori

Natrag na “Razno”