Imperial 2030

Pitanja vezana uz društvene igre
Odgovori
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

Imperial 2030

Post Postao/la sadistiko »

Eto nakon drugog igranja svi smo došli do zaključka da nam se ova igra jako sviđa, ali (opet ali majku mu) ne znamo je igrati :-(
Doguramo tek do kojih 10-tak bodova u igri koja traje nekoliko sati. Je li problem nedovoljno taksiranje pa time i napredovanje zemalja na bodovanju ili je još nešto treće, ne znam.
Ajde vi koji znate igrati Imperial ili možda i ovu igru dajte pomozite nama glupačuima, kako da odigramo igru stvarno u tih 2-3 sata koliko piše na kutiji.
Pravila sad svi znamo i to više nije problem (istina bog i nisu neka velika pravila :-) što mi je zapravo fascinantno jer je igra stvarno duboka).
Pomagajte!!!
slika
Nuuq
Reactions:
Ima zahvala: 689 puta
 pohvaljen: 895 puta
Kontakt:

Re: Imperial 2030

Post Postao/la Nuuq »

sadistiko je napisao/la:Eto nakon drugog igranja svi smo došli do zaključka da nam se ova igra jako sviđa, ali (opet ali majku mu) ne znamo je igrati :-(
Doguramo tek do kojih 10-tak bodova u igri koja traje nekoliko sati. Je li problem nedovoljno taksiranje pa time i napredovanje zemalja na bodovanju ili je još nešto treće, ne znam.
Ajde vi koji znate igrati Imperial ili možda i ovu igru dajte pomozite nama glupačuima, kako da odigramo igru stvarno u tih 2-3 sata koliko piše na kutiji.
Pravila sad svi znamo i to više nije problem (istina bog i nisu neka velika pravila :-) što mi je zapravo fascinantno jer je igra stvarno duboka).
Pomagajte!!!
Ne valjaju ti Svicarci.
Vidio si, kada su pravi Svicarci dosli, odmah je krenulo kako terba.
slika
thegrey
Reactions:
Ima zahvala: 78 puta
 pohvaljen: 204 puta

Post Postao/la thegrey »

Možda su ti prodali robu s greškom i ne ide više od 10 :D
miljenko
Reactions:
Ima zahvala: 981 put
 pohvaljen: 336 puta
Kontakt:

Post Postao/la miljenko »

Teško je vidjeti ovako da li gdje griješite, ja bi ti savjetovao da probaš odigrati jednu partiju online na http://www.brettspielwelt.de ... Pa da vidiš i kako drugi igraju i da li si možda neka pravila krivo interpretirao...
Ovi su korisnici zahvalili autoru miljenko za post:
sadistiko
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

Evo danas sam vidio gdje griješimo!!!!
Išao pogledati video od dizajnera i vidim da smo mi kod taksacije gledali konačni iznos koju dobije zemlja i za toliko pomicali napredak moći zemlje i bonus igrača, pa je zato sve išlo punoooo sporijeeee!
O baš mi je drago da sam i tu misteriju riješio. Možda danas odma isprobamo!
slika
Odgovori

Natrag na “Društvene igre”