Koju ste igru nedavno kupili?

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Stips
Ima zahvala: 620 puta
 pohvaljen: 582 puta

Re: Koju ste igru nedavno kupili?

Post Postao/la Stips »

Ej, ne znam gdje bih stavio pitanje pa ću staviti ovdje - slobodno admin neka premjesti gdje smatra da je prikladno:

Dakle usporedba cijena dve igre na GMT P500 i Philibert (stoka ih je uočio na Philibertu)

Distant Plain:
Philibert - 69,00 € - http://www.philibertnet.com/en/gmt/2592 ... 10431.html
GMT P500 - $54.00 - https://www.gmtgames.com/p-481-a-distan ... nting.aspx

Cuba Libre:
Philibert - 62,00 € - http://www.philibertnet.com/en/gmt/2592 ... 10421.html
GMT P500 - $48.00 - https://www.gmtgames.com/p-497-cuba-lib ... ition.aspx

Pa me zanima koliki je to shipping iz Amerike da se više isplati platiti shipping iz Francuske + dosta veća cijena?
Koja su iskustva?
miljenko
Ima zahvala: 990 puta
 pohvaljen: 336 puta
Kontakt:

Post Postao/la miljenko »

Shipping je $17 iz amerike... GMT masno puši na tom dealu... Ja sam nedavno P500 neke igre i shipping na naljepnici je bio $78 dok je sama igra i shipping bio $70 ... Uglavnom GMT je zadržao cijene shippinga iz zlatnog doba... A već par godina je ta cijena otišla u nebo.

Carninu češ sigurno platiti i ona ti je 25% na ukupnu cijenu (igra + shipping)... Ispalti se tako uzeti, ali mi je krivo svaki put kad znam da GMT gubi na tom dealu.
Ovi su korisnici zahvalili autoru miljenko za post:
Stips
sadistiko
Ima zahvala: 3763 puta
 pohvaljen: 3863 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

slika

Nije igra, ali me veseli kao i da je nova igra :-)
Odmah bi zaigrao jednu partijicu ;-)
Ovi su korisnici zahvalili autoru sadistiko za post (ukupno 2):
Shichstoka
slika
miljenko
Ima zahvala: 990 puta
 pohvaljen: 336 puta
Kontakt:

Post Postao/la miljenko »

sadistiko je napisao/la:Odmah bi zaigrao jednu partijicu ;-)
Partijicu :lol: !

Super izgleda :thumbs ... Tvoj dizajn ili?
Noghri
Ima zahvala: 225 puta
 pohvaljen: 217 puta
Kontakt:

Post Postao/la Noghri »

Jel to tepih?! :D
sadistiko
Ima zahvala: 3763 puta
 pohvaljen: 3863 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

@miljenko, moj dizajn pošto mi se ništa nije svidilo što sam našao na BGG-u, a baš i nema nekog interesa za TI3 playmat.

@Noghri, kad se ne igra onda služi kao tepih inače je na stolu kad igramo (ako imamo dovoljno velik stol ;-) )

BTW, uveli su neki novi materijal i ova cerada mi se čini puno finiji materijal, ali mi se čini i da je nešto tanji. Nadam se da će biti dobar kao i stari.
slika
Stips

Post Postao/la Stips »

miljenko je napisao/la:Shipping je $17 iz amerike... GMT masno puši na tom dealu... Ja sam nedavno P500 neke igre i shipping na naljepnici je bio $78 dok je sama igra i shipping bio $70 ... Uglavnom GMT je zadržao cijene shippinga iz zlatnog doba... A već par godina je ta cijena otišla u nebo.

Carninu češ sigurno platiti i ona ti je 25% na ukupnu cijenu (igra + shipping)... Ispalti se tako uzeti, ali mi je krivo svaki put kad znam da GMT gubi na tom dealu.
Ha čuj je ali em je glavnina njihovog posla u Americi (rekao bih) em im je to fini promo.

Poslao sam im upit za shipping, kad mi odgovore stavit ću tu na forum.

Jer kaj - izbjegavam P500 jer je folklor da je to užasno skupo radi shippinga. Ispada da i nije baš (tj, Philibert je taj veliki shipping fino ugradio u razliku u cijeni).

Ako ima popust na količinu, objavit ću poziv za sudjelovanje prije nego kaj naručim.
smurfORnot
Ima zahvala: 439 puta
 pohvaljen: 801 put

Post Postao/la smurfORnot »

Pa s obzirom da ti je igra s carinom, bez shippinga i shippinga na carinu i još eventualno 10-20kn kaj njima moraš platit, cca 450kn, a philibert s besplatnim shippingom, jer se naravno prikljuciš u grupnu narudžbu, cca 520kn, nekako sumnjam da te ikako jeftinije može ispast iz amerike osim ako shipping nije doslovce par dolara...
Stips

Post Postao/la Stips »

@smurfORnot

Da, to je ok razmišljanje.

"Pa s obzirom da ti je igra s carinom, bez shippinga i shippinga na carinu i još eventualno 10-20kn kaj njima moraš platit,"
- sori nekak si čudno sročio - nisam te razumio oko shippinga i carine..?

Ha onda - ako ću uzimati s _Philiberta_ slati ću poziv... (ili nek udruga organizira narudžbu)
smurfORnot
Ima zahvala: 439 puta
 pohvaljen: 801 put

Post Postao/la smurfORnot »

znaci 54$ i 25% pdv-a na to je cca 450kn, možda i više ako dolar opet skoci. Na tu cijenu još moraš racunat shipping od znaci bar 10-15$ ako kaže ekipa da im je tako nizak, i na taj shipping onda još 25% pdv-a.
A znam da su meni znali naplatit 10-20kn još na sve to tipa troškove otvaranja paketa, toga što su ti poslali pismo da im dostaviš racun za stvar koju si narucio itd.
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”