ex-yu board game stranice i forumi
- stoka
- Ima zahvala: 731 put
- pohvaljen: 546 puta
- Kontakt:
ex-yu board game stranice i forumi
naravno, naš forum je najjači i najaktivniji i na širem geografskom području od gore navedenog
, ali zanima me jeste li naletili kad na susjedne forume ili stranice posvećene našem hobiju...nije mi cilj promicati bratstvo i jedinstvo, čisto malo da vidim kakva su kretanja i razmišljanja u susjedstvu, bosni, sloveniji, srbiji... 
- Gordan
- Ima zahvala: 358 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
Re: ex-yu board game stranice i forumi
ti ćeš u registar, čini mi se!
- stoka
- Ima zahvala: 731 put
- pohvaljen: 546 puta
- Kontakt:
ma, samo me zanima jel srbi kažu Črčil:stragl for pis ili Čtulu najts...
al da sam izabrao krivi trenutak za ovakva pitanja, s obzirom na nova strujanja hrvatske politike, jesam...
al da sam izabrao krivi trenutak za ovakva pitanja, s obzirom na nova strujanja hrvatske politike, jesam...
- Nuuq
- Ima zahvala: 689 puta
- pohvaljen: 895 puta
- Kontakt:
U BiH imas nas par koji se igraju. Ima jedna grupa koja igra X-Wing i nas par koji igramo board games. FOrume, stranice i ostalo nemamo, koliko ja znam.stoka je napisao/la:naravno, naš forum je najjači i najaktivniji i na širem geografskom području od gore navedenog, ali zanima me jeste li naletili kad na susjedne forume ili stranice posvećene našem hobiju...nije mi cilj promicati bratstvo i jedinstvo, čisto malo da vidim kakva su kretanja i razmišljanja u susjedstvu, bosni, sloveniji, srbiji...
Ne znam sta imas protiv bratstva i jedinstva
-
docich
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 162 puta
- Kontakt:
imas valhala novi sad