Ako ti dosadi Robinson slobodno mi se javiDeda je napisao/la:ovo bi bila moja kolekcija, za sad. to je sve kupljeno u zadnjih cca 7 mjeseci. Zadnja kupovina su bili Neanderthal i Timber Peak.
Koju ste igru nedavno kupili?
- MoschuS
- Ima zahvala: 6 puta
- pohvaljen: 15 puta
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
- Valsim
- Ima zahvala: 2428 puta
- pohvaljen: 2669 puta
- Kontakt:
Pa rekao bih da se ima što pošteno igrati u tih godinu danaMarijan je napisao/la:Ma to je nakon pola godine ne kupovanja. Sada sam odlučio ne kupovati ništa kojih godinu dana, evo još mi je samo stigla ekspanzija za Terru u ovoj slici od Broloskog i to je to.
Super za ekspanziju za Terru
Slavica i ja ju isto kupili nedavno budući da smo veliki fanovi bazne igre pa je bilo logično da se igra dodatno začini novim zanimljivim rasama.
Vidim da je netko isto veliki ljubitelj horor zombie filmovaDeda je napisao/la:ovo bi bila moja kolekcija, za sad. to je sve kupljeno u zadnjih cca 7 mjeseci. Zadnja kupovina su bili Neanderthal i Timber Peak.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
-
Deda
- Ima zahvala: 56 puta
- pohvaljen: 28 puta
- Kontakt:
moglo bi se reći, daValsim je napisao/la:Vidim da je netko isto veliki ljubitelj horor zombie filmova.
neobično mi je zabavna LNoE. dok me recimo Dead of Winter i nije baš impresionirala :\
Neanderthal još nisam uspio zaigrat kako spada. Rulebook je UŽASAN.
- miljenko
- Ima zahvala: 996 puta
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
To je expanzija... GMT, dodje u vrecici...stoka je napisao/la:Kakvo je ovo izdanje?
Kao sto i ime kaze sluzi da zacini pocetna otvaranja... sto JAKO otvara igru.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- Broloski
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 197 puta
- Kontakt:
Izgleda JAKO zanimljivo.
Ne misliš li da je krajnje vrijeme da me pozoveš na igranje
Ne misliš li da je krajnje vrijeme da me pozoveš na igranje
Dobro to je sad in reći, kad se na bgg snebivaju kako je rulebook nikakav. I je, nikakav je - no kad lijepo sjedneš pa ga pročitaš, jasan je ko sunce. To je worker placement sa eventima i hendlanjem tableaua. Dakle ne toliko različit sistem od Caverne ili Puerto Rica. Jako na svoju stranu doduše, ali tko zna njih vrlo brzo će se snaći i u ovome.Deda je napisao/la: Neanderthal još nisam uspio zaigrat kako spada. Rulebook je UŽASAN.
Odigrao samo jednu, i to solo, i to do pola (tek tolko da naučim pravila), tako da ne mogu mudrovati o finesama, ali ovak na prvu me osvojilo. Vrhunska igra.