Muller
- Arty
- Ima zahvala: 178 puta
- pohvaljen: 95 puta
- Kontakt:
Re: Muller
Toliko je bilo prije mjesec dana ne računajući popust.
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
So many games, so little time
jel ovo ide na igre ili samo na ovo doli navedeno http://www.mueller.hr/asortiman/igracke/pregled.html
-
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
ma stranica je očajna, još jedan primjer sa druge rasprave kako kod nas kao da je tek došao internet.icarusST je napisao/la:jel ovo ide na igre ili samo na ovo doli navedeno http://www.mueller.hr/asortiman/igracke/pregled.html

- Deni
- Ima zahvala: 695 puta
- pohvaljen: 1093 puta
- Kontakt:
Ne znam za muller, ali u algoritmu ih ima (avenue mall)
Inace, prezalosno je koliko toga becki muller ima, a nas samo djecje igre
u beckom samo dominioni zauzimaju koliko nama sve sto je vrijedno spomena 
Inace, prezalosno je koliko toga becki muller ima, a nas samo djecje igre

- grof
- Redovni član udruge
- Ima zahvala: 1627 puta
- pohvaljen: 2457 puta
- Kontakt:
Da malo dignem temu Muellera.
Nedavno sam obišao zagrebački Mueller na TBJ (najveći), u CC East i u Garden Mallu i u svima se i to malo igara što su imali još više srozalo. Nemaju više ništa od Habe, ovaj na TBJ-u je čak i imao kakav-takav izbor u odnosu na ostale, no sada više nemaju ništa osim Dixita i Carcassonnea. Kakva su vaša iskustva po drugim mjestima?
Nedavno sam obišao zagrebački Mueller na TBJ (najveći), u CC East i u Garden Mallu i u svima se i to malo igara što su imali još više srozalo. Nemaju više ništa od Habe, ovaj na TBJ-u je čak i imao kakav-takav izbor u odnosu na ostale, no sada više nemaju ništa osim Dixita i Carcassonnea. Kakva su vaša iskustva po drugim mjestima?
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- dendarii42
- Ima zahvala: 817 puta
- pohvaljen: 678 puta
- Kontakt:
Ja sam u subotu bio u CC East i bilo je više igara osim Dixita i Carcassonnea. Imali su i Catan, plus ekspanziju za 5. i 6. igrača, Camel up, Village, Scotland yard, Stone age junior... Plus standardni izbor šarenih igara za djecu.
-
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Kako mi se čini, ima sasvim solidan izbor dječjih igara, a to što nema noviteta za nas starce, realno činimo mizeran postotak kupaca.
Ipak, neke stvari su mi nelogične, tuku po carcassonneu, a nemaju junior izdanje (inače prekrasno!), imaju stone age junior, a nemaju original...
Ipak, neke stvari su mi nelogične, tuku po carcassonneu, a nemaju junior izdanje (inače prekrasno!), imaju stone age junior, a nemaju original...