Sorry, ali mislim da krivo gledate na te stvari, barem iz mog kuta gledišta.
Složio bih se s vama da je šteta novaca ići na nešto što vas ne zanima, i radije da te novce utrošite na nešto drugo ali.. tko vas tjera pa da kukate ovdje?

S druge strane ako vam je ovaj sajam dobar đir (meni nije jer me nikad nije ni držalo pretjerano) onda vam ne bi trebalo biti žao novaca, pogotovo što je kako sam i prije čitao, to navodno izvanredan događaj kojeg nema baš toliko na godišnjem kalendaru da vam dosadi.
Mislim, jebemu, inače nemam običaj pričati na mobitel pogotovo u gradskoj vožnji, gdje inače viđam hrpu ljudi kako upravlja automuput pričajući na mob i zuje ko muhe bez glave, ali kada sam prije dva tjedna dolazio autoputom u Zagreb, kratko sam zvrcnuo ženu da skoro stižem, kada se odjednom stvorio presretač ispred mene (a vozio sam tek 100 na autocesti

) i naplatilo mi 250 kn zbog pričanja na mobitel. E TO je šteta na što sam mogao utrošiti novac, recimo više od polovice cijene za Scythe
Vjerujem da imate sasvim dovoljno pristojan izbor igara koje možete izvući na stol, a pogotovo ti sadistiko koji si eto nedavno okačio slike o novim kupljenim igrama i pitanje jesi li ih pravo i odigrao, a već preračunavaš kako si za cijenu ulaznicu mogao kupiti neđto drugo. Radije priznaj da imaš opsesivno-kompulzivni poremećaj

Mislim imam i ja, ali to će se ispoljiti na sljedećem sajmu - interliberu