Sherlock Holmes Consulting Detective

Pitanja vezana uz društvene igre
Odgovori
Studioworks
Reactions:
Ima zahvala: 101 put
 pohvaljen: 210 puta
Kontakt:

Sherlock Holmes Consulting Detective

Post Postao/la Studioworks »

Jako sam se nabrijao na ovu igru i rado bih je kupio, ali me zanima nekoliko stvari o toj igri ako ju je netko igrao.

Uzeo bih je da igram s curom, ali ona nije baš neki gamer. Mislim da bi joj bilo zanimljivo jer redom gleda Sherlock, Ubojstva u Midsomeru, True Detective, CSI Las Vegas i New York, Poirot, Detektiv Columbo, Bones i sve one krimi serije na svim mogućim tv postajama u Hrvatskoj i šire. Za pravo sumnjam da stvara savršeno ubojstvo da me se riješi :D

Kako god, dok sam još živ bih volio zaigrati ovu igru s njom pa me zanima je li pogodna za casual playere i ima li nekog replayabilityja jednom kada se riješe sve slučajevi. Pretpostavljam da ne, ali bolje pitati.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Studioworks za post:
sadistiko
kockica
Reactions:
Ima zahvala: 2069 puta
 pohvaljen: 1353 puta
Kontakt:

Re: Sherlock Holmes Consulting Detective

Post Postao/la kockica »

Ne poznajem igru, ali da je moja žena takva poput tvoje cure, bez razmišljanja bih nabavio takav tip igre, bila gamer ili ne :) Bolje sama riješavati slučajeve nego suflirati likovima na tv-u :) Upitna mi je jedino reigrivost što si i sam primjetio, ali ako ti nije preskupo nabaviti, i kada je odigrate, mislim da će igraonica cijeniti donaciju sopak
Marijan
Reactions:
Ima zahvala: 84 puta
 pohvaljen: 49 puta

Post Postao/la Marijan »

Pa mislim da je gotovo dok se rijese slucajevi. Ja je isto planiram uzeti uskoro. Jer kad jednom rijesis slucaj vec znas sva rijesenja.
Valsim
Reactions:
Ima zahvala: 2404 puta
 pohvaljen: 2606 puta
Kontakt:

Post Postao/la Valsim »

Dugo sam gledao i premišljao se oko ove igre kada se pojavila u Carti prošle godine. Mislio sam uzeti Slavici za rođendan budući da je veliki fan serijala knjiga o Sherlocku Holmesu, i generalno voli mozgalice i testiranje intelektualnih i zapažačkih sposobnosti. Zaključio sam na kraju da bi igra sigurno bila fenomenalna, sve do trenutka kada bi riješili sve slučajeve.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
Marijan
Reactions:
Ima zahvala: 84 puta
 pohvaljen: 49 puta

Post Postao/la Marijan »

Nije skupa, a dok se riješi može se darovati ili prodati nekome. Mislim da to nije problem, i 10 slučajeva je po meni dosta. Na redditu su kružile glasine o ekspanziji početkom 2016.
Killa
Reactions:
Ima zahvala: 703 puta
 pohvaljen: 324 puta

Post Postao/la Killa »

Ne treba biti gamer za igrati ovu igru.
Ali traži dobro poznavanje engleskog jezika, jer je igra samo tekst i dedukcija.
Kada završiš sve slučajeve, prodaj igru ili možeš ponovo igrati za 10-15 godina kad sve zaboraviš.
Odgovori

Natrag na “Društvene igre”