Slj. dva tjedna sam na godišnjem, tako da ništa od mene, ali do onda možemo izorganizirati nešto

Čujemo se definitivno!!
kaj se mene tiče možemo probati s time krajem osmoga mjeseca, poslje gospoe, sad su godisnji odmori i sve pa da nebude problema medu dogovorima itdstoka je napisao/la:moze,moze...a koliko mislite vremenski,jedna partija tjedno minimum?tj,jedno kolo da se zgotovi...ok mi se cini princip,jedino mislim da bi u slucaju lige bolje bilo igrat svak sa svakim dvaput,5 puta si ka domacin(ako je liga 6) 5 puta gost,domacin bira stranu.10 kola i kraj.al o tom potom.a za turnir nas vec ima dovoljno,prakticki...
Darkseid je napisao/la:kaj se mene tiče možemo probati s time krajem osmoga mjeseca, poslje gospoe, sad su godisnji odmori i sve pa da nebude problema medu dogovorima itdstoka je napisao/la:moze,moze...a koliko mislite vremenski,jedna partija tjedno minimum?tj,jedno kolo da se zgotovi...ok mi se cini princip,jedino mislim da bi u slucaju lige bolje bilo igrat svak sa svakim dvaput,5 puta si ka domacin(ako je liga 6) 5 puta gost,domacin bira stranu.10 kola i kraj.al o tom potom.a za turnir nas vec ima dovoljno,prakticki...