A koji su dojmovi? Valja kaj igra? Vidim da je visoko na nasoj top listi. Meni se vizualno ne svida bas ni kutija ni sama igra, pa ju vjerojatno necu kupovat/igrati.
Igra ima jednu od meni izrazito groznih mehanika koja se tu i tamo pojavljuje kod board gameova, a to je vremensko ogranichenje. "Igra traje onoliko minuta koliko je plocica od kojih je izgradena mapa."
Imho nekakav turn counter bi bolje pasao, ovo s vremenom je neprecizno i bespotrebno unosi presing koji se ne preslikava na stanje na plochi.
Art mi izgleda skroz ok, ali su zato figurice skroz bezveze te se nikako ne uklapaju u temu.
To su apsolutno bili i moji dojmovi kada sam je odigrao. Art izgleda ok, ali figurice su katastrofa. Ovdje ne prigovaram na kvalitetu izrade, nego figurice zastava i kuglica...onak wtf?
Bas me zanima tko je recenzirao istu pod tekstom Igrali smo: Maldoria.
Dobila je preporuku:
"I za kraj što reći? Hrvatska, originalna, zabavna, brza i uzbudljiva. Iako na kutiji piše od 12 godina starosti, zaista je mogu igrati i mlađa djeca.
Toplo preporučamo."
Jedino se slazem da je igra hrvatska. I donekle originalna ako je nekome gust koristiti kockicu kao mehaniku za micanje sa ogranicenim vremenskim periodom?
Ustedite sebi i bliznjima 270kn (ili 137 sa ovom nevjerojatnom ponudom) i kupite bilo sto drugo.