Koju ste igru nedavno kupili?

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Stips
Reactions:
Ima zahvala: 615 puta
 pohvaljen: 581 put

Re: Koju ste igru nedavno kupili?

Post Postao/la Stips »

kockica je napisao/la:
Stipsonov je napisao/la:Možda pomogne:
https://boardgamegeek.com/thread/119203 ... or-vikings
Baš i ne, s obzirom da su podijeljena mišljenja :D

Imaš i tekst ispod tih 20:21.
kockica
Reactions:
Ima zahvala: 2069 puta
 pohvaljen: 1353 puta
Kontakt:

Post Postao/la kockica »

Nuuq, hvala. Mislim da će definitivno biti Stone Age, a onda kasnije možda Lords. Village mi nije u planu, za njega mi se čini da bi mi dosadilo nakon par igri.

Stipsonov, je, bio sam pročitao i komentare, isto mi isprva nisu pomogli, s obzirom da su ljudi podijeljeni. Ipak postoji tamo par komentara koji su mi lagano pretegli na stranu Stone Age. Osim mehanike, presudilo mi je što tražim igru s kojom ću moći zaintrigirati i početnike. Ipak mi je bitnije da širim društvo za igre :)
Ovi su korisnici zahvalili autoru kockica za post (ukupno 2):
NuuqArty
Nuuq
Reactions:
Ima zahvala: 689 puta
 pohvaljen: 895 puta
Kontakt:

Post Postao/la Nuuq »

Eto ga :) napravio si najtežu odluku... Ja i dalje ludim kada moram birati između dvije igre.
Svaka čast...

Live long and prosper.
slika
Valsim
Reactions:
Ima zahvala: 2403 puta
 pohvaljen: 2606 puta
Kontakt:

Post Postao/la Valsim »

Ljudi dajte stanite više sa kupovinama svih tih dobrih igara. You make me look bad + ne stignem ni pratit više ovu temu :D .

@Nuuq: Thanks for the info, much appreciated :thumbs .

@Killa: Ajd podijeli s nama kakav ti je Sherlock Holmes: Consulting Detective kad odigraš koju misteriju. Razmišljao sam kupiti Slavici igru prošle godine za ročkas budući da obožava rješavati misterije i mozgati oko zagonetki. To razmišljanje i dalje vrijedi za ročkas ove godine :) . Gledao sam malo reviewe i koliko se sjećam dosta se kritiziralo igru da je preeeteška. Doduše svi ti reviewi su bili od strane Amera pa maybe that explains it :P .
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
Arty
Reactions:
Ima zahvala: 178 puta
 pohvaljen: 95 puta
Kontakt:

Post Postao/la Arty »

Mene je Stone Age oduševio nakon jedne odigrane sa ženom u dvoje, a bome i ekipu drugi dan pa smo u četvero odigrali 3 komada i ljudi su se zapalili. LoW je isto jednog dana u planu ali za sad nam je Stone Age kao WP sasvim dovoljan s obzirom da ovi prijatelji imaju Village kojeg nismo još isprobali.

Sent from my OnePlus One using Tapatalk
So many games, so little time
kockica
Reactions:
Ima zahvala: 2069 puta
 pohvaljen: 1353 puta
Kontakt:

Post Postao/la kockica »

Nuuq je napisao/la:Eto ga :) napravio si najtežu odluku... Ja i dalje ludim kada moram birati između dvije igre.
Kao što Killa veli, tješit ću se da je kupljena igra bolja od one koju nisam kupio rofl

Ali vjeruj mi da već pol godine razbijam glavu s kojim igrama napraviti svoju kolekciju. Od prvobitnih željenih 20-ak naslova bez ekspanzija ( a stalno se pokušavaju ugurati neki novi naslovi :lol: ) svesti na njih 6-7 je bila glavolomka (2-3 su još uvijek tek na čvrstom popisu za kupnju, ali bogamu ako neću barem jednu od njih zatražiti kao rođendanski poklon, i tak sam živcirao lanjskih godina ljude da mi ništa ne treba :D ). Jednom kada sam definirao kakve igre trebam da bi se često igrale, a da nisu sve identične, postalo je lakše. Za one ozbiljnije gamere nisu to nekakvi wow naslovi, ali za moj slučaj su sasvim solidni. Dosta su mi pomogli ljudi ovdje, čak i oni koji su prodavali neke igre i umjesto da mi svašta uvaljuju iskreno mi rekli da vjerojatno to ne bu funkcioniralo za moje okruženje.

Ali svejedno uvijek postoji taj žal što sam neke dobre naslove izbacio sa liste. :( Možda jednom ...
Valsim je napisao/la: Razmišljao sam kupiti Slavici igru prošle godine za ročkas budući da obožava rješavati misterije i mozgati oko zagonetki. To razmišljanje i dalje vrijedi za ročkas ove godine :)
Nije da će joj baš biti iznenađenje ako te čita :bleh
Arty je napisao/la:Mene je Stone Age oduševio nakon jedne odigrane sa ženom u dvoje,
E to mi je isto važna informacija s obzirom da najčešće igram u takvom sastavu. :thumbs

Neću više spamati, imam sve potrebne informacije. Hvala ljudi!
Arty
Reactions:
Ima zahvala: 178 puta
 pohvaljen: 95 puta
Kontakt:

Post Postao/la Arty »

Je, igra mi je odlična i u dvoje i puno brže se igra i napreduje nego u četvero. Neka smo pravila krivo protumacili na početku ali nakon 3 odigrane ispravili smo sve greške pa je igra naravno postala još bolja. Topla preporuka.

Sent from my OnePlus One using Tapatalk
So many games, so little time
Broloski
Reactions:
Ima zahvala: 52 puta
 pohvaljen: 197 puta
Kontakt:

Post Postao/la Broloski »

Loot od nedavne zajedničke kupovine :)

Za sve one koji su naručivali s nama da ih veseli vidjeti uživo a za sve oni koji nisu da im cure sline :P
slika
Ovi su korisnici zahvalili autoru Broloski za post (ukupno 4):
frleShichmiljenkoNuuq
Nuuq
Reactions:
Ima zahvala: 689 puta
 pohvaljen: 895 puta
Kontakt:

Post Postao/la Nuuq »

Broloski je napisao/la:Loot od nedavne zajedničke kupovine :)

Za sve one koji su naručivali s nama da ih veseli vidjeti uživo a za sve oni koji nisu da im cure sline slika
slika
Pa ja, nisam ja ni sumnjao da ćeš nabaviti valjda jedinu igru za koju bi trejdao valjda svaku iz kolekcije. Stvarno me taj Burgundy zanima strasno...
Svaka čast za šoping.

Live long and prosper.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Nuuq za post:
heathendome
slika
Broloski
Reactions:
Ima zahvala: 52 puta
 pohvaljen: 197 puta
Kontakt:

Post Postao/la Broloski »

Nuuq je napisao/la:
Broloski je napisao/la:Loot od nedavne zajedničke kupovine :)

Za sve one koji su naručivali s nama da ih veseli vidjeti uživo a za sve oni koji nisu da im cure sline slika
slika
Pa ja, nisam ja ni sumnjao da ćeš nabaviti valjda jedinu igru za koju bi trejdao valjda svaku iz kolekcije. Stvarno me taj Burgundy zanima strasno...
Svaka čast za šoping.

Live long and prosper.
A ne ne, krivo si shvatio :)
Ovaj burgundy je od kolege s foruma.
Ja svoj burgundy imam od 2012 ;)
Ovi su korisnici zahvalili autoru Broloski za post:
Nuuq
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”