I evo i mog drugog po redu uratka!
S ovim sam posebno ponosan jer nisam vidio da je itko složio insert za D&D Wrath of Ashardalon, a da je sve lijepo stalo u kutijice.
Čudi me kako ljudi rade napamet ovakve stvari. Kad bi išao neplanski raditi garant bi bilo brdo otpada, a kod mene se ne baca ni 2mm foam core-a koji je dosta skup ako se gleda koliko košta jedna ploča, al onda opet ako se usporedi koliko koštaju razne plastične kutijice koje sam prije non stop kupovao iz Kine, ovo je ipak isplatljivije, a onda na kraju sve stoji na svom mjestu i nema brkanja komponenti.
Pa krenimo od samog SketchUp projekta:

sve na hrpi

4. kat

3. kat

2. kat

1. kat

sve kutijice izvan kutije bez komponenti

1. minijature čudovišta i glavnih zlikovaca

2. kutija heroja s ostavljenih par mjesta za dodatne minijature za heroje ili seljane

3. kutija za razne tokene

4. kutija za HP-ove

5. kutija za minijature 2. kat

6. Kutija za condition oznake, vrata i healing sourge

7. Kartice heroja i zlikovaca + razni markeri

8. zadnji kat s početnom pločicom i glavnim zlikovcima + D20 kockice

sve kutije s dijelovima u njima

prvi kat u kutiji

drugi kat u kutiji

sve kutijice u kutiji igre

Na kraju još samo pravila.
Posebno sam ponosan jer je sve uspjelo lijepo stati u kutije. Setup igre je sveden na minimum. Sve minijature su lijepo razvrstane i lako se pronalaze. Sve oznake također, kad se postave na stol u kutijama su na dohvat ruke i nema više pretraživanja po kutiji gdje je što. Najvažnije od svega! Kutija je prošla shake test i sve je ostalo na mjestu u svojoj kutiji, na svom mjestu. Nema više trošenja vremena kad se igra doveze od nekuda i slaganja karata na svoje mjesto i sl. sranja koja se dešavaju kod svih igara koje idu na put, pa makar i na kratko.