Mada nisam probao igru, čuo sam da nije vrijedno ulaganja novca. Ali se slažem s idejom da se pokuša ako ništa drugo napraviti nova fan verzija igre.
Prijavljujem se.
Maldoria
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3732 puta
- pohvaljen: 3858 puta
- Kontakt:
Re: Maldoria
Jel pričaš meni ili nekom drugom?buraz je napisao/la:Imam ja jedan primjerak igre koji mogu posuditi ako se želiš pozabaviti time.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Nije loša grofova ideja, (valjda sam autor neće zamjeriti) pa da barem podignemo za jednu zvjezdicu rejting igre, ali evo, baš sam otišao na facebook stranicu Maldorie i tamo primjetio da je netko postavio nova pravila igre, no još nisam proučio.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2452 puta
- Kontakt:
Opa, nisam to ni vidio, ali evo, ja sam otvroio temu za popravak Maldorije:kockica je napisao/la:Nije loša grofova ideja, (valjda sam autor neće zamjeriti) pa da barem podignemo za jednu zvjezdicu rejting igre, ali evo, baš sam otišao na facebook stranicu Maldorie i tamo primjetio da je netko postavio nova pravila igre, no još nisam proučio.
http://igranje.hr/forum/viewtopic.php?f=14&t=3670
EDIT: pogledah ova alternativna pravila i radi se o kompetetivnoj varijanti igre, ali koliko vidim vrijeme i sreća i dalje ostaju u igri.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw