2. dan društvenih igara u Puli

Teme vezane uz događaje i okupljanja na kojim se igraju društvene igre
Studioworks
Reactions:
Ima zahvala: 101 put
 pohvaljen: 210 puta
Kontakt:

Re: 2. dan društvenih igara u Puli

Post Postao/la Studioworks »

Prošao je i 2. Dan društvenih igara u Puli. Nakon što smo na prvom u šestom mjsecu prošle godine skupili dvadesetak ljudi, ovaj je prošao bitno bolje. Tijekom cijelog dana je došlo 200-ak ljudi, a sat, dva su i svi stolovi bili puni. Bolja lokacija u samom centru grada i bolji marketing očito je privukao ljubitelje društvenih igara iz Pule. Iskreno si nismo očekivali tako puno ljudi i svi smo oduševljeni kako je sve skupa prošlo.

I ove godine je u Pulu stigao Sadistiko s masu igara, a ovaj put su nam se pridružila i tri člana udruge Igranje (Danijel, Miroslav i Sara) s igrama na čemu smo im jako zahvalni. Nadamo se da su se svi zabavili jer mi stvarno jesmo :D

Ponudili smo posjetiteljima 50-ak igara, a igralo se svašta. Lords of Waterdeep, Alhambra, Ticket to ride, Chaos in the old world, Resistance, Shadow hunters, King of Tokyo, DIxit, Village, Stone age, Among the stars, Pandemic, Formula D, Flash Point: Fire rescue, Descent 2nd ed., Relic, Splendor, Dungeonquest, 7 Wonders i vjerojatno još toga, ali se sada ne sjećam.

Nama organizatorima je ovo bio drugi event koji smo organizirali, a prvi u sklopu udruge Zaigrana koza iz Pule čiji smo postali članovi. Drago mi je i da smo stvorili dobru suradnju s udrugom Igranje i nadam se da ćemo se i u budućnosti družiti na takvim eventima. Kako smo vidjeli da i u Puli ima puno ljubitelja društvenih igara nećemo stati na ovom eventu tako da već sada mogu najaviti da će se ove godine održati i 3. Dan društvenih igara.

Vlasnici prostora gdje se održao event, Zajednica Talijana Grada Pule, zadovoljni su kako je sve prošlo i gotovo sigurno ćemo nastaviti na tom mjestu održavati takva druženja. Dobili smo i velik prostor u Glasu Istre, jedinim dnevnim novinama u Istri tako da će još više ljudi čuti za nas.

Ovim putem se moram zahvaliti i našem sponzoru, restoranu i pansionu Gardelin u Puli koji je sponzorirao smještaj za dvojicu volontera iz Igranja. Ako dođete u Pulu obavezno posjetite restoran jer imaju stvarno odličnu istarsku hranu.

Eto, to je to. Još jednom hvala udruzi Igranje za support, a do sljedećeg eventa vas svih puno pozdravljam.

Na ovom linku možete pogledati fotke s eventa:
https://www.facebook.com/drustveneigrep ... 0620159840
Ovi su korisnici zahvalili autoru Studioworks za post (ukupno 5):
ShichburazsadistikomiljenkoVicko
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

Re: 2. dan društvenih igara u Puli

Post Postao/la sadistiko »

Htio sam prvo napisati svoj doživljaj cijelog vikenda koji je bio prožet igranjem i nespavanjem. Pa bi onda to linkao ovdje da se može pročitati, ali eto. Ipak ću prvo pohvaliti organizatore. Već dugo nisam išao spavati oko 22 sata, a to se jučer ipak dogodilo. Dvije noći igranja do 3:30 je uzelo danak :-)
Kad mi je Aldo poslao sliku koliko je taj prostor velik, koliko ima stolova za igru, malo sam bio u nevjerici. Ali kad je krenula gužva, odmah sam vidio da ne samo da ima dovoljno mjesta, nego je bilo i manjka. Neko vrijeme su svi stolovi (pa čak i oni koje vjerojatno nisu ni mislili koristiti) bili zauzeti. Izgleda su odlično odradili najave za događaj. Morat ću na tečaj kod ekipe da i mi u Petrinji imamo takav odaziv. Ekipa, kapa dolje! Svaka čast.
Ovaj puta je i moja Marina doprinijela objašnjavanju nekih naših igara.
Nadamo se i sljedećem pozivu. Baš pravi užitak. Više o samim igrama u mom odvojenom postu.

Evo link na moju priču iz Pule: http://igranje.hr/forum/viewtopic.php?f ... 785#p24785
Ovi su korisnici zahvalili autoru sadistiko za post (ukupno 2):
StudioworksVicko
slika
Odgovori

Natrag na “Društveni događaji”