sta vi preporucate .....
Preporuka igre s kartama
Preporuka igre s kartama
Vidia sam par zanimljivih igara kao Dominon, Game of Thrones,Android: Netrunner
sta vi preporucate .....
sta vi preporucate .....
- Broloski
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 197 puta
- Kontakt:
- Nuuq
- Ima zahvala: 689 puta
- pohvaljen: 895 puta
- Kontakt:
Re: Preporuka igre s kartama
Ja preporucujem Tifes of time. Eto je uskoroBroloski je napisao/la:Netrunner. Slovima, "točka"
- sadistiko
- Ima zahvala: 3791 put
- pohvaljen: 3866 puta
- Kontakt:
Netrunner je igra za dvoje, ako želiš više igrača, ja preporučam Dominion. Inače ne volim kartaške igre
- grof
- Redovni član udruge
- Ima zahvala: 1632 puta
- pohvaljen: 2483 puta
- Kontakt:
7 Wonders, Dixit i Bang za party druženja...
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Grofe, pitao je za zanimljive igre poput Dominiona, GoT i Android:Netrunneragrof je napisao/la:7 Wonders, Dixit i Bang za party druženja...
Odgovor se nameće sam od sebe - Netrunner.
-
JobotBobica
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 46 puta
- frle
- Ima zahvala: 31 put
- pohvaljen: 262 puta
- Kontakt:
Game of Thrones ti je super kartaska igra i u core setu dobije 4 razlicite kuce koje se mogu odmah igrati u 4 igraca. Takodjer se moze igrati u 2 ili 3, kadnije i vise ako se nabave ekspanzije.
Star Wars LCG ti je isto odlicna kartaska igra koja ima zanimljive mehanike. Prvenstveno je napravljena za dva igraca ali se moze igrati u 4 igraca. Postoji ekspanzija Balance of the Force koja omogucuje igranje tematskih deckova gdje jedna osoba kontrolira super deck protiv 3 igraca sa normalnin deckovima.
Ako te zanima solo igranje ili co-op kartanje protiv igre preporucio bih ti i Lord of the Rings LCG gdje solo ili sa prijateljima se boris protiv igre. Jako je tematska igra i zna biti teska, ali jako zabavna.
Star Wars LCG ti je isto odlicna kartaska igra koja ima zanimljive mehanike. Prvenstveno je napravljena za dva igraca ali se moze igrati u 4 igraca. Postoji ekspanzija Balance of the Force koja omogucuje igranje tematskih deckova gdje jedna osoba kontrolira super deck protiv 3 igraca sa normalnin deckovima.
Ako te zanima solo igranje ili co-op kartanje protiv igre preporucio bih ti i Lord of the Rings LCG gdje solo ili sa prijateljima se boris protiv igre. Jako je tematska igra i zna biti teska, ali jako zabavna.
- grof
- Redovni član udruge
- Ima zahvala: 1632 puta
- pohvaljen: 2483 puta
- Kontakt:
Netrunner je je odličan, ali je za dvije osobe.thegrey je napisao/la:Grofe, pitao je za zanimljive igre poput Dominiona, GoT i Android:Netrunneragrof je napisao/la:7 Wonders, Dixit i Bang za party druženja...
Odgovor se nameće sam od sebe - Netrunner.
Ne vidim što je nezanimljivo u 7 Wondersima ili DIxitu??
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- buraz
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 115 puta
- Kontakt:
Space Hulk: Death Angel.
Malo su zbrljali sa napisanim pravilima, ali ništa što gledanje par tutorial videoa ne može riješiti.
Jako dobar ugođaj kao iz filma Aliens
Malo su zbrljali sa napisanim pravilima, ali ništa što gledanje par tutorial videoa ne može riješiti.
Jako dobar ugođaj kao iz filma Aliens