Warrior Knights
- ninomili005
- Reactions:
- Ima zahvala: 38 puta
- pohvaljen: 101 put
- Kontakt:
Warrior Knights
Pozdrav dobri ljudi,
Zamolio bi vas da mi prenesete vasa iskustva sa tom igrom. Koje su mane, a koje su prednosti.. Kako vam se svidja sama mehanika igre? Koliki je nivo kompleksnosti? Sam razmisljam, da je kupim iako se u mojoj kolekciji nalazi i Runewars a do skoro se nalazio Game of thrones 2nd edition (koji nam je dosadio).
Zamolio bi vas da mi prenesete vasa iskustva sa tom igrom. Koje su mane, a koje su prednosti.. Kako vam se svidja sama mehanika igre? Koliki je nivo kompleksnosti? Sam razmisljam, da je kupim iako se u mojoj kolekciji nalazi i Runewars a do skoro se nalazio Game of thrones 2nd edition (koji nam je dosadio).
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3732 puta
- pohvaljen: 3858 puta
- Kontakt:
Re: Warrior Knights
Ja je imam, ali eto nije još bilo prilike da je i probamo. Prema video tutorijalu mogu reći da je nivo kompleksnosti vrlo visoka jer ima jako puno elemenata s kojima moraš upravljati.
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Sutra planiramo prvu igru ove igre i imam jedno pitanje za one koji su već igrali ovu igru.
Na stranici 10 u pravilima je objašnjeno kako se ide na expedicije i koji su mogući ishodi istih.
Sve mi je jasno osim opcije 1x gdje kaže da se svi novci sa staze vraćaju u riznicu, a Baruni dobivaju nazad svoje markere. Ali onda mi nije jasno koja je razlika između 1x i Lost Fleet ishoda gdje je isti rezultat expedicije.
Ako netko može objasniti razliku između 1x i Lost Fleet.
Na stranici 10 u pravilima je objašnjeno kako se ide na expedicije i koji su mogući ishodi istih.
Sve mi je jasno osim opcije 1x gdje kaže da se svi novci sa staze vraćaju u riznicu, a Baruni dobivaju nazad svoje markere. Ali onda mi nije jasno koja je razlika između 1x i Lost Fleet ishoda gdje je isti rezultat expedicije.
Kod: Označi sve
• Fleet Lost: All crowns that have been invested in
the expedition are returned to the treasury. The
expedition marker is removed from the board
and may be started again later.
• 1x, 2x, 3x, 4x: The expedition is a success. Barons
who funded the expedition receive the listed
return on their investment: The number of
crowns they invested multiplied by the number
on the drawn Fate card. A “1x” result merely
breaks even. All money on the track itself is
returned to the treasury and each Baron
retrieves his marker.
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
koliko vidim kod 1X se uloženi novci vrate, a kod Fleet lost se novci gube ("returned to the treasury")
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Ja to ne vidim. Ja vidim da se u slučaju 1x novci vraćaju u treasury a Barunima samo markeri.buraz je napisao/la:koliko vidim kod 1X se uloženi novci vrate, a kod Fleet lost se novci gube ("returned to the treasury")
- buraz
- Reactions:
- Kontakt:
ups, malo sam na brzinu čitao .. Ali čini mi se da si u pravu.
Možda tako mora biti.
Jesi tražio po bggu?
Pitaj tamo, prije ćeš dobiti odgovor.
Možda tako mora biti.
Jesi tražio po bggu?
Pitaj tamo, prije ćeš dobiti odgovor.
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Da, tražio sam i tip veli isto što i ti. Ne kužim, možda je tipfeler ali niti u faq dokumentu nema ništa o ovome, a nisam ni na BGG forumu ništa našao pa mi je malo čudno kako to može svima biti jasno
- buraz
- Reactions:
- Kontakt:
Zakaj ne, to je rizik ekspedicije. Eventualno ako se ne isplati za uloženi novac najveći dobitak, ali onda nitko nebi koristio tu mogućnost..
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Ma ne, i meni je logično da je 1x da dobiš što si i uložio, ali mi to nije tekst koji piše u pravilima
- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 981 put
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
Fleet Lost: All CROWNS that have been invested in the expedition are RETURNED TO THE TREASURY .
1x, 2x, 3x, 4x: The expedition is a success. They receive CROWNS they invested multiplied by the number on the drawn Fate card.
A “1x” result merely breaks even. All MONEY on the track itself is returned to the treasury.
Pod prvo popuše svi sve... Pod drugo, lova ode (potrošena na ekspediciju), ali je nagrada krune kojih broj ovisi dali je 1x, 2x itd
..
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
1x, 2x, 3x, 4x: The expedition is a success. They receive CROWNS they invested multiplied by the number on the drawn Fate card.
A “1x” result merely breaks even. All MONEY on the track itself is returned to the treasury.
Pod prvo popuše svi sve... Pod drugo, lova ode (potrošena na ekspediciju), ali je nagrada krune kojih broj ovisi dali je 1x, 2x itd
..
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2