Fresco Big Box

Pitanja vezana uz društvene igre
Odgovori
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

Fresco Big Box

Post Postao/la sadistiko »

Zaboravio sam napisati da smo prošli tjedan jednu večer probali ovu igru (samo osnovni dio) u troje. Jako mi se svidjela ideja kako se određuje prvi igrač - tko se prvi budi ujutro je prvi igrač, ali to nosi i neke posljedice jer će šegrti biti mrzovoljni, a ako su jako nezadovoljni čak i odustanu taj dan raditi. Fora s miješanjem boja i ostalo. Ima dosta različitih stvari od drugih igara i zato mi se baš svidjela.
Što se tiče komponenti, stvarno izgledaju savršeno. Jedino što je jedan šegrt došao bez noge. Ajd dobro, slikati može i bez noge, rofl ali sam svejedno zatražio od supporta da mi pošalju novi dio.
Uz osnovnu igru došlo je stvarno hrpetina dodataka od koje te uhvati panika kad to sve vidiš na hrpi.
Malo sam se razočarao jer nisu kao na Alhambri na pozadini poklopca stavili sliku kako treba izgledati sve posloženo u kutiji. Tom tko se toga sjetio skidam kapu, stvarno jednostavno, a odlično rješenje.
Sve u svemu igra je odma došla na drugo mjesto naše Top liste igara! Thurn und Taxis je i dalje vladar prvog mjesta :thumbs
Ovi su korisnici zahvalili autoru sadistiko za post (ukupno 3):
IgorburazValsim
slika
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

Re: Fresco Big Box

Post Postao/la sadistiko »

Samo da javim da je već danas stigao novi žuti šegrt.
Stvarno su švabe brze, nema šta
slika
Odgovori

Natrag na “Društvene igre”