Akcije, sniženja i slična ''oduševljenja''
- Igor
- Reactions:
- Ima zahvala: 196 puta
- pohvaljen: 402 puta
- Kontakt:
Re: Akcije, sniženja i slična ''oduševljenja''
Vrlo brzo su me počeli privlačiti kompleksniji naslovi.Review ću napisati uz popratne slike.Troumio sam se oko još dva naslova,ali Hoplite je ono što bih igrao,potencijalna žrtva postoji a svakako bi bilo dobro da okušamo snage u borbi za Plataea-u
otvoren sam za sve dogovore.

17.47 C. KAMIKAZES ATTACK ALONE....
- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 981 put
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
Definitivno bi volio probati potući grke kod Plataea
. Nadam se samo da sam dorastao igri, nisam još igrao wargame takve kompleksnost... Vidim da je taj scenarij super epski, 4 igrača, 8 sati
, ajme...
Čujemo se definitivno
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

Čujemo se definitivno

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 49 puta
- pohvaljen: 15 puta
Na akciji su i 3 igre Reinera Knizie i to:miljenko je napisao/la:GMT ima akciju, 50% popusta na do 3 igre koje imaju na lageru, čitaj i one koje su već na akciji u specials sekciji.
Coupon code: SS2014
Battle Line $11 - http://www.youtube.com/watch?v=phejcJI67To
Battle Line is a two-player card game built around the theme of warfare during the age of Alexander the Great. Battle Line features 60 full-color cards depicting the prominent formations of the period (War Elephants, Heavy Cavalry, Phalanx, etc.) and 10 full-color tactics "wildcards" that give players extra flexibility and choices and help make each new battle wildly different from the last.
Formula Motor Racing $10 - http://www.youtube.com/watch?v=LVAze_OGhEc
a fast-paced card game in which each player maneuvers a two-car team in search of the Constructor's Championship. You control the fate of your cars and those of your opponents through the timely play of cards. The player whose team scores the most points over a series of races wins the championship. Each race takes 20 minutes or less to complete.
Ivanhoe: The Age of Chivalry $12,50 - http://www.youtube.com/watch?v=IgUsw3Xobr0
Take on the role of a knight and join the prestigious tournaments at the king's court. Use your cards to win the jousting competitions, or fight with your sword, axe or morningstar. Rally your squires, gain the support of a maiden and play action cards against your opponents. The first player to win four or five different tournaments becomes the overall victor.
- Igor
- Reactions:
- Kontakt:
Može...ali vidjeti ćemo spremnost Spartanaca i Hoplite Phalanxesmiljenko je napisao/la:Definitivno bi volio probati potući grke kod Plataea. Nadam se samo da sam dorastao igri, nisam još igrao wargame takve kompleksnost... Vidim da je taj scenarij super epski, 4 igrača, 8 sati
, ajme...
Čujemo se definitivno![]()

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 257 puta
- pohvaljen: 436 puta
@Igor i miljenko: Decki pridruzujem se vasem zadovoljstvu oko hoplita,al ajmo koristiti lijepe hrvatske sintagme ako postoje,kao npr. Bitka kod Plateje.
Inace nisam grammar (tj. ortography) Nazi,pogotovo na forumu,al ak smo vec vorgejmeri reko da bar ove neke povijesne sitnice pisemo kak je u domacoj tradiciji.
oprostite na zagnjavu.
Inace nisam grammar (tj. ortography) Nazi,pogotovo na forumu,al ak smo vec vorgejmeri reko da bar ove neke povijesne sitnice pisemo kak je u domacoj tradiciji.
oprostite na zagnjavu.
Boardgames are power fantasies.
Maciej Janik et al.
Maciej Janik et al.
- Igor
- Reactions:
- Kontakt:
Slažem se,nisam niti posumnjao da bi trebalo napisati na našem jeziku,naime toliko čitanja rule book-a sada i na engleskom razmišljam.Vatanen je napisao/la:@Igor i miljenko: Decki pridruzujem se vasem zadovoljstvu oko hoplita,al ajmo koristiti lijepe hrvatske sintagme ako postoje,kao npr. Bitka kod Plateje.
oprostite na zagnjavu.
Mape koje dolaze sa igrom pokrivaju bitku kod Maratona,Kunakse,Delija,Efeza (Jonski ustanak),Leuktra,Mantineje,Nemeje,Koroneje,Plateje i Tanagre.
Kako je miljenko (Kserkso) odlučio testirati snage Atenjana,ne preostaje mi nego da skupim veliku vojsku hoplita i pošaljem je u susret Perzijancima

- feenux
- Reactions:
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 25 puta
- Kontakt:
Zna li netko možda postoji li neka aktualna akcija i rasprodaja igre Kemet? Zapela mi za oko pa cunjam po netu u nadi da cu naci nesto povoljnije.
- igor1970
- Reactions:
- Ima zahvala: 126 puta
- pohvaljen: 32 puta
- Kontakt:
Besplatan primjerak Strategy & Tactics Press časopisa (možete birati jedno od 3 njihova izdanja - Modern War, Strategy & Tactics ili World at War):
http://www.strategyandtacticspress.com/ ... dium=email
http://www.strategyandtacticspress.com/ ... dium=email
- Broloski
- Reactions:
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 197 puta
- Kontakt:
Biblios je odličan, samo nisam siguran je li najpovoljniji.ronin je napisao/la:ako si netko zeli naruciti....(ja jesam)
http://www.365games.co.uk/strategy-board-games/biblios