Izvrsni drveni dice tray-evi
- ronin
- Reactions:
- Ima zahvala: 78 puta
- pohvaljen: 109 puta
- Kontakt:
Re: Izvrsni drveni dice tray-evi
Cool.
Uglavnom, ja definitivno uzimam. Možemo vidjet koliko je ljudi za pa se neš zajedno naruči
Uglavnom, ja definitivno uzimam. Možemo vidjet koliko je ljudi za pa se neš zajedno naruči
- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 981 put
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
Evo dice tray stigao!
Snimio sam video, uploada se na youtube dok ovo pišem...
Uglavnom jako sam zadovoljan s dice trayem i definitivno mogu preporučiti svima koji imaju potrebu i želju za tako nečim...
Dice tray izgleda super, drvo je jako lijepo obrađeno i lakirano... Super izgleda na igračem stolu
. Veličina traya je taman...
Skužio sam da se na snimci dosta jako čuje udaranje kockica, dok ja cijelo vrijeme govorim da se ne čuje... Iz nekog razloga je zvuk dosta pojačan na snimci, što možete skužiti iz same buke koju stvaraju kockice dok ih mješam u ruci... Nadama se da se bar iz usporedbe bacanja na stol i u tray vidi razlika... Tako da mi eto morate vjerovati na riječ da je upijanje zvuka dobro :/ ...
Evo i video:
https://www.youtube.com/watch?v=VEG0Zjwfjcg
Snimio sam video, uploada se na youtube dok ovo pišem...
Uglavnom jako sam zadovoljan s dice trayem i definitivno mogu preporučiti svima koji imaju potrebu i želju za tako nečim...
Dice tray izgleda super, drvo je jako lijepo obrađeno i lakirano... Super izgleda na igračem stolu

Skužio sam da se na snimci dosta jako čuje udaranje kockica, dok ja cijelo vrijeme govorim da se ne čuje... Iz nekog razloga je zvuk dosta pojačan na snimci, što možete skužiti iz same buke koju stvaraju kockice dok ih mješam u ruci... Nadama se da se bar iz usporedbe bacanja na stol i u tray vidi razlika... Tako da mi eto morate vjerovati na riječ da je upijanje zvuka dobro :/ ...
Evo i video:
https://www.youtube.com/watch?v=VEG0Zjwfjcg
Zadnja izmjena: miljenko, dana/u 24 tra 2014, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
- Antomon
- Reactions:
- Ima zahvala: 1240 puta
- pohvaljen: 933 puta
- Kontakt:
Super recenzija, ne brini se 
Ako ti treba dodatno upijanje zvuka, moze na dno zaljepiti nesto poput pluta.
Čini mi se da na sljedećoj plaći stize novi tray
Hvala

Ako ti treba dodatno upijanje zvuka, moze na dno zaljepiti nesto poput pluta.
Čini mi se da na sljedećoj plaći stize novi tray

Hvala
- ronin
- Reactions:
- Kontakt:
kontaktirao sam ljude - naručio dice tray i custom poklon za suprugu 

- miljenko
- Reactions:
- Kontakt:
ronin je napisao/la: i custom poklon za suprugu

- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2404 puta
- pohvaljen: 2606 puta
- Kontakt:
Wooow izgleda super
.
Ne djeluje mi da se uopće ni u videu s pojačanim zvukom nešto jako čuje kad se kocke bace u Dice Tray. Za razliku od primjera kad ih se zarolalo po stolu pa su me bubnjići zaboljeli od zvuka udaranja iz slušalica
. Jedino bih možda volio da su i rubovi obloženi s nečim za ublažavanje zvuka, jer je to onda jedini dio koji se može malo glasnije čuti ako se kockice odbijaju od njih.

Ne djeluje mi da se uopće ni u videu s pojačanim zvukom nešto jako čuje kad se kocke bace u Dice Tray. Za razliku od primjera kad ih se zarolalo po stolu pa su me bubnjići zaboljeli od zvuka udaranja iz slušalica

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3733 puta
- pohvaljen: 3858 puta
- Kontakt:
To je i meni odmah palo na pamet.Valsim je napisao/la: Jedino bih možda volio da su i rubovi obloženi s nečim za ublažavanje zvuka, jer je to onda jedini dio koji se može malo glasnije čuti ako se kockice odbijaju od njih.
Možda primaju savjete od klijenata pa unaprijede svoj dice tray

- ronin
- Reactions:
- Kontakt:
To definitivno rade. Kaj god si zamislite oni mogu napraviti tj. Budu dali sve od sebe da udovolje kupcimasadistiko je napisao/la:To je i meni odmah palo na pamet.Valsim je napisao/la: Jedino bih možda volio da su i rubovi obloženi s nečim za ublažavanje zvuka, jer je to onda jedini dio koji se može malo glasnije čuti ako se kockice odbijaju od njih.
Možda primaju savjete od klijenata pa unaprijede svoj dice tray

- miljenko
- Reactions:
- Kontakt:
Točno tako, slobodno naručite izmjene kakve želite, veći, manji, šta god... Možete ga i cijeloga presvući filcom
da bude super tih...
Ovaj koji pokazujem i koji dobijete po defaultu, je onakav kako si ja zamišljam da bi dice tray trebao biti, prema slikama i dimenzijama s neta, no kako je svaki dice tray ručni rad, možete ga customizirati prema osobnim željama
...
Iskreno mislim da mu ta zaštita na rubovima stvarno ne treba, skroz je tih i da je ljepši ovakav bez filca na rubovima, no ja sam pristran jer sam si zamislio baš onakav kakav vam pokazao

Ovaj koji pokazujem i koji dobijete po defaultu, je onakav kako si ja zamišljam da bi dice tray trebao biti, prema slikama i dimenzijama s neta, no kako je svaki dice tray ručni rad, možete ga customizirati prema osobnim željama

Iskreno mislim da mu ta zaštita na rubovima stvarno ne treba, skroz je tih i da je ljepši ovakav bez filca na rubovima, no ja sam pristran jer sam si zamislio baš onakav kakav vam pokazao