High Frontier

Pitanja vezana uz društvene igre
mado
Reactions:
Ima zahvala: 1191 put
 pohvaljen: 1200 puta
Kontakt:

Re: High Frontier

Post Postao/la mado »

Čuo sam puno lijepog o toj igri, zapravo simulaciji. Ponadao se da će Secret Santa biti velikodušan, al nije bio :)

Tu ju cijene 60€: http://www.1a-spiele-shop.de/high_frontier.html
Ovi su korisnici zahvalili autoru mado za post (ukupno 2):
IgorVatanen
Igor
Reactions:
Ima zahvala: 196 puta
 pohvaljen: 402 puta
Kontakt:

Post Postao/la Igor »

Da lijepog...ne spavam noćima :) šteta što je na njemačkom jeziku
17.47 C. KAMIKAZES ATTACK ALONE....
Shich
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1157 puta
 pohvaljen: 1607 puta
Kontakt:

Post Postao/la Shich »

Igor je napisao/la:Da lijepog...ne spavam noćima :) šteta što je na njemačkom jeziku
Kad vidiš astronomske cijene za igru, opet ti se isplati uzeti igru na njemačkom i upisati tečaj njemačkog. :D
mado
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la mado »

Igor je napisao/la:Da lijepog...ne spavam noćima :) šteta što je na njemačkom jeziku
Ta web stranica je na njemačkom i pravila igre dobiješ na njemačkom. Ali lako skineš engleska pravila, a na BGGu pod Language Dependence piše: Some necessary text - easily memorized or small crib sheet:
http://www.bgg.cc/boardgame/47055/high-frontier

Zapravo mislim da je i sama igra na engleskom jeziku, samo se na toj trgovini dobiju i pravila prevedena na njemačkom. Na BGGu pod Versions nema verzije na njemačkom jeziku. Ne isplati im se lokalizirati cijelu igru tako male tiraže na drugi jezik, pogotovo jer je jako kompleksa, tj. očekivana publika zna engleski najvjerojatnije.
Igor
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Igor »

mado je napisao/la:
Ta web stranica je na njemačkom i pravila igre dobiješ na njemačkom. Ali lako skineš engleska pravila, a na BGGu pod Language Dependence piše: Some necessary text - easily memorized or small crib sheet:

Zapravo mislim da je i sama igra na engleskom jeziku, samo se na toj trgovini dobiju i pravila prevedena na njemačkom. Na BGGu pod Versions nema verzije na njemačkom jeziku. Ne isplati im se lokalizirati cijelu igru tako male tiraže na drugi jezik, pogotovo jer je jako kompleksa, tj. očekivana publika zna engleski najvjerojatnije.
Da,čini se da su samo pravila na njemačkom,ne bih htio da su karte na dojč...ali opet....ljubav ne priznaje jezične barijere-poslao sam upit :)
mado
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la mado »

Igor je napisao/la:
mado je napisao/la:

Da,čini se da su samo pravila na njemačkom,ne bih htio da su karte na dojč...ali opet....ljubav ne priznaje jezične barijere-poslao sam upit :)
Pitaj ih i za troškove slanja (versandkosten). Njihov sustav ne zna da smo u EU, pa nas (Kroatien) svrstava u zonu World 3 (ili Welt 3). Za High Frontier su ti troškovi prevelikih 30€. Za naše susjede su 16€ (Slowenien).
Igor
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Igor »

Vidim da imaju Kroatien i da troškovi se po kg računaju,pripaziti ću na to-...sutra ih punac nazove on je radio u dojčland 20g. :D
Igor
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Igor »

Prošlo je neko vrijeme od kada je Vatanen uspješno mi bacio magiju preko kablova,od tada noćima nisam spavao do danas...napokon mi je stigla High Frontier.Put do primjerka bio je posut trnjem i davanjem najbolje ponude,cijene su išle do 340$.Kontaktirao sa španjolce koje su imali u toj minuti zadnju kopiju ali nerado su odgovarali na mail,odprilike u istoj minuti dok sam gledao njihovu web stranicu odgovorali su mi da nemaju više niti jedan primjerak;dok sam jasno mogao staviti igru u košaricu - jedan refresh i umjesto "dodaj u košaricu" stajao je lokot :mrgreen: ......zatim smo kontaktirali Henninga Pohl-a web stranicu koju je mado preporučio.
Žena usisava kaže nam nema ga do sutra u 10h;zovemo sutra ima kopiju ali poštarina 31€ - nakon što je ljubazno primjetio grešku poštarina me je izašla 16,80€.I saga završava.

slika
Ovi su korisnici zahvalili autoru Igor za post:
Vatanen
Vatanen
Reactions:
Ima zahvala: 257 puta
 pohvaljen: 436 puta

Post Postao/la Vatanen »

Drago mi je da si se dočepao primjerka i isprike tvom džepu :mrgreen:

Nisam siguran za konzumaciju pive u svemiru, ali u kartama vjerojatno postoji patent koji za svaku litru koju popiješ dodaje 1/4 modificiranog thrusta, pod uvjetom da je sunčana godina u crvenom, politika u anarhiji, nisi dalje od marsovih mjeseca i nemaš manje od 4 kubna metra vode rofl

Ovo je naravno šala - pravila uopće nisu tako teška, naročito za nekoga tko se ranije pohrvao s bilo kojim ozbiljnijim wargameom, ali o tome u posebnom postu...
Ovi su korisnici zahvalili autoru Vatanen za post:
Igor
Boardgames are power fantasies.
Maciej Janik et al.
Igor
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Igor »

Vatanen je napisao/la:Drago mi je da si se dočepao primjerka i isprike tvom džepu :mrgreen:

Nisam siguran za konzumaciju pive u svemiru, ali u kartama vjerojatno postoji patent koji za svaku litru koju popiješ dodaje 1/4 modificiranog thrusta, pod uvjetom da je sunčana godina u crvenom, politika u anarhiji, nisi dalje od marsovih mjeseca i nemaš manje od 4 kubna metra vode rofl

Ovo je naravno šala - pravila uopće nisu tako teška, naročito za nekoga tko se ranije pohrvao s bilo kojim ozbiljnijim wargameom, ali o tome u posebnom postu...
:D :D :D konverzija je moguća po manualu rofl konzumacija je pod moranje kod zaštite od radijacije Van Allen-novih pojasa,ali nakon dvije litre pive (green chip on players mat) kod izlaska iz L.E.O. pokušavajuću koristiti Hohmann-ovu intersekciju došlo je do sudara člana posade shuttle-a sa zatvorenim vratima wc-a što je za posljedicu imalo njegovu eliptičnu kretnju.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Igor za post:
Vatanen
Odgovori

Natrag na “Društvene igre”