King of Tokyo: Power Up!

Pitanja vezana uz društvene igre
Odgovori
Igranje.org
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0

King of Tokyo: Power Up!

Post Postao/la Igranje.org »

King of Tokyo: Power Up![ctable: picture=https://lh3.googleusercontent.com/-nI0m ... -Power.png, link=http://igranje.org/Igre/king-tokyo-power]OPIS IGRE
Dolaskom novog čudovišta, divovskog pande pod imenom Pandakai, Tokio postaje još opasniji grad. Ali to nije sve, jer svako čudovište dobiva njemu specifične evolucijske karte koje mu daju jedinstvene moći tokom igre.
Ovo je prvo proširenje za popularnu igru King of Tokyo.

[/ctable]
mado
Reactions:
Ima zahvala: 1191 put
 pohvaljen: 1200 puta
Kontakt:

Re: King of Tokyo: Power Up!

Post Postao/la mado »

Imam ovo proširenje, al ga nisam imao prilike još igrati :(
Koji su dojmovi? Koja je razlika između evolucijskih karata i običnih akcijkih karata? OK, osim kaj se obične plaćaju energijom, većeg su formata i dostupne su samo 3 za kupnju. I moguće ih je krasti tj. kopirati im moći koliko se sjećam.
Shich
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1157 puta
 pohvaljen: 1607 puta
Kontakt:

Post Postao/la Shich »

Sitna ekspanzija,ali kad jednom odigraš s njom, nikad nećeš htjeti igrati samo baznu igru. Sad je veća korist od liječenja,a evolucijske karte daju dozu neizvjesnosti. I dodaje veću raznolikost kod odabira taktike za pobjedu. Uglavnom, bazna igra mi je za 8, a sa ekspanzijom je 10... :)
mado
Reactions:
Ima zahvala: 1191 put
 pohvaljen: 1200 puta
Kontakt:

Post Postao/la mado »

Mene su evolucijske karte razočarale :( Tri ili više srca dobijem skoro nikad, em ne idem na srca osim kad mi je zdravlje ispod 5, em nije lako dobiti 3 ičega.
Ne volim house-rulove, ali ovo skoro da vapi za jednim. Da svaki igrač počne igru s 1 ili 2 evolucijske karte, te da se nove dobiju s 3 srca ili 3 energije ili nekako dodatno, jer samo jedan način dobivanja mi je preslabo.
Igrao sam s ovim proširenjem 3x i dobio jednu ili 2 evolucijske karte, ništ pretjerano korisne.
Krscho
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 15 puta
Kontakt:

Post Postao/la Krscho »

To kaj neznaš bacati kocku.... evolucije i jesu napravljene ko opcionalne, moze se i bez njih pobijediti ;)
PA JESAM LI JA JEDINI LUĐAK OVDJE KOJI JE SPREMAN TE SOTONE NAZVATI PRAVIM IMENOM??
the_priest
Reactions:
Ima zahvala: 15 puta
 pohvaljen: 28 puta
Kontakt:

Post Postao/la the_priest »

Pa i nije bas, mi smo ili barem ja igrali/o 15-20 puta , sve ovisi o kompatibilnosti tvojeg stila igranja s cudovistem koje imas, tako npr meni poprilicno sjeda Panda i evolucije koje idu odlicno u kombinaciji s medusobnom razlicitosti kocaka, svi ostali su mi nekako podjednako rangirani jer kad je nasumicnost u pitanju , onda neka bude na maximum- nazovimo to cisti gust u sreci kako ti se okrenu kockice :D
Odgovori

Natrag na “Društvene igre”