Gaming@KSET - 15.12.13.

Teme vezane uz događaje i okupljanja na kojim se igraju društvene igre
Vicko
Reactions:
Ima zahvala: 312 puta
 pohvaljen: 73 puta
Kontakt:

Gaming@KSET - 15.12.13.

Post Postao/la Vicko »

Evo, nakon Avenue Malla imamo i drugi događaj:

Gaming@KSET

Vrijeme:
- 15.12.13.
- početak: 16h
- završetak: do kad ide (max do 12h ;)

Program:
- LARP predavanje
- Pathfinder igranje
- boardgame igranje

Šank u KSET-u će cijelo vrijeme biti na raspolaganju, a ekipa KSET-ovaca će cijelo vrijeme peći kokice.

Kao i inače, mi ćemo tamo ponijeti svoje igre, te su nam potrebni volonteri. Dodatne informacije ću stavljati u ova post. Prijave primamo do petka.

EDIT1:
Upad:
- potrebno je imati KSET-ovu zelenu iskaznicu koja se može kupiti radnim danom od 9 do 16h - BESPLATNO. Na sam dan događaja, iskaznica će koštati 5 kn. Jedna osoba može kupiti iskaznice za više osoba, no potrebno je znati ima, prezime i datum rođenja. Moći će se kupiti iskaznice i u nedjelju prije programa - besplatno.

VAŽNO!
Zbog toga, molim volontere da se upišu u tablicu do četvrtka jer u petak predajem popis volontera i oni će dobiti besplatan upad. Oni koji će moći doći prije početka događaja, mogu i tamo uzeti iskaznicu.
Krscho
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 15 puta
Kontakt:

Re: Gaming@KSET - 15.12.13.

Post Postao/la Krscho »

da, taj sam alkoholičar za to i vaš čovjek
PA JESAM LI JA JEDINI LUĐAK OVDJE KOJI JE SPREMAN TE SOTONE NAZVATI PRAVIM IMENOM??
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

Evo, ja se isto prijavljujem kao volonter ako me hoćete pošto ne znam baš previše igara (carcassone, ticket to ride, 7 wonders, alhambra, galaxy trucker, pandemic, village, manhattan i ne znam sad još koju sve ne od igara iz igraonice).
Sa mnom će doći još 3 ljudi, pa me zanima kakva je to procedura oko ulaza u KSET? Također, parking ima kod faxa jel tako free preko vikenda?
I da, pošto idemo na Hobita 4D od 13:20 u Arenu možda ne dođem baš točno u 16 sati.
slika
Krscho
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 15 puta
Kontakt:

Post Postao/la Krscho »

sadistiko je napisao/la:Evo, ja se isto prijavljujem kao volonter ako me hoćete pošto ne znam baš previše igara (carcassone, ticket to ride, 7 wonders, alhambra, galaxy trucker, pandemic, village, manhattan i ne znam sad još koju sve ne od igara iz igraonice).
Sa mnom će doći još 3 ljudi, pa me zanima kakva je to procedura oko ulaza u KSET? Također, parking ima kod faxa jel tako free preko vikenda?
I da, pošto idemo na Hobita 4D od 13:20 u Arenu možda ne dođem baš točno u 16 sati.

Parking je free nedjeljom, moš se stati na ferov parking
PA JESAM LI JA JEDINI LUĐAK OVDJE KOJI JE SPREMAN TE SOTONE NAZVATI PRAVIM IMENOM??
Vicko
Reactions:
Ima zahvala: 312 puta
 pohvaljen: 73 puta
Kontakt:

Post Postao/la Vicko »

update u 1. postu
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2452 puta
Kontakt:

Post Postao/la grof »

I? Kako je bilo u KSET-u? Fotke, opisi, doživljaji?
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
buraz
Reactions:
Ima zahvala: 403 puta
 pohvaljen: 114 puta
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

Možda su još tamo? :mrgreen:
slika
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

buraz je napisao/la:Možda su još tamo? :mrgreen:
Pa kak šute, ne bi me čudilo. sopak
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
sadistiko
Reactions:
Ima zahvala: 3732 puta
 pohvaljen: 3858 puta
Kontakt:

Post Postao/la sadistiko »

Pa ja onoliko koliko sam bio (od nekih 16:30 do 19:40) mogu reći da baš i nije bilo nešto. Predavanje o LARP-u me nije nešto posebno impresioniralo (valjda nije moj svijet). Nije se smjelo igrati u isto vrijeme, tako da smo se žena i ja dosađivali :-)
Tek malo prije 18 je krenulo službeno igranje, tu smo uhvatili jednu ekipu koja je htjela naučiti 7 Wonders (baš moje područje pošto sam ga ovih dana bezbroj puta objašnjavao ;-)). Taman oko 19:30 kad smo završili morali smo doma, jer smo cijeli dan vršljali po Zagrebu.
Uglavnom, loše svijetlo, manjak stolica i općenito atmosfera me nije posebno dojmila.
Ne znam do kad su ostali ostali, možda se kasnije stvar zahuktala.
slika
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Dakle, čini se da je KSET-ovska organizacija malo podbacila. Ajd, baš me zanima što će ostali reći.
Odgovori

Natrag na “Društveni događaji”