Essen 2013
Essen 2013
Pozdrav, ide li neko ove godine u Essen , ja bih išao ako se skupimo da podijelimo troškove za prijevoz
LP
LP
- Schism
- Reactions:
- Ima zahvala: 11 puta
- pohvaljen: 26 puta
- Kontakt:
Re: Essen 2013
Nas ide 9, ali smo na zalost puni posto kombi ima "samo" 9 sjedala.
Prijevoz jos niti nije toliko problem, jer ako ti se bas ide mozes i avionom ili vlakom, sto jest skuplje ali ne tolko puno. Problem Spiela je najvise smjestaj, koji se rasporoda mjesecima prije, tak da sad naci smjestaj negdje blizu je dosta tesko.
Anyway, sretno!
Prijevoz jos niti nije toliko problem, jer ako ti se bas ide mozes i avionom ili vlakom, sto jest skuplje ali ne tolko puno. Problem Spiela je najvise smjestaj, koji se rasporoda mjesecima prije, tak da sad naci smjestaj negdje blizu je dosta tesko.
Anyway, sretno!
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 16 puta
- pohvaljen: 14 puta
- Kontakt:
ako će neko nekim slučajem imat mjesta za jednu igru za mene bit ću zahvalan:D mogu i za 'shipping' nadoplatit
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1191 put
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
I kako je bilo? Gdje su fotke? Barem kratki dojmovi? Popis kupljenih igara i sl.?
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3732 puta
- pohvaljen: 3858 puta
- Kontakt:
To sam i ja htio pitati, do četvrtka ste se već trebali odmoriti od silnog igranja i putovanja
- Schism
- Reactions:
- Ima zahvala: 11 puta
- pohvaljen: 26 puta
- Kontakt:
Bilo je uzasno, glupo i dosadno i vise nikad ne idem u Njemacku, a u Essen pogotovo!!!
Za popis kupljenih igara bi mi trebalo otprilike pola dana tak da to otpada, recimo samo da smo natrag vozili otprilike isti broj igara ko i prosle godine. Svom srecom ove godine vise nema carine na granicnom prelazu
Za popis kupljenih igara bi mi trebalo otprilike pola dana tak da to otpada, recimo samo da smo natrag vozili otprilike isti broj igara ko i prosle godine. Svom srecom ove godine vise nema carine na granicnom prelazu