Parnjače
Moderator/ica: sadistiko
Pravila foruma
Svaku igru koju opisujete postavljajte kao posebnu temu. Preporuka je da prvi članak sadrži poveznicu od kuda su materijali za igru preuzeti, opis igre, te opis izrade igre.
Svaku igru koju opisujete postavljajte kao posebnu temu. Preporuka je da prvi članak sadrži poveznicu od kuda su materijali za igru preuzeti, opis igre, te opis izrade igre.
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3732 puta
- pohvaljen: 3858 puta
- Kontakt:
Re: Trka parnjača
Kako je moguće da Belgijska firma Sit Down! otvara Kickstarter? Znači, mora biti neka kvaka da i mi iz Europe možemo koristiti Kickstarter.
http://boardgamegeek.com/blogpost/20229 ... f-verona-k
http://boardgamegeek.com/blogpost/20229 ... f-verona-k
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Da li bi imalo smisla otići sa protutipom igre na All A-Board festival u Šibeniku?
http://www.yourgamingholiday.com/index.php/site/index
Ima netko iskustva ili je ovo baš prvi puta da se kod nas organizira?
Zanima me da li će biti kakvih izdavača igara.
- Broloski
- Reactions:
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 197 puta
- Kontakt:
- joezg
- Reactions:
- Ima zahvala: 24 puta
- pohvaljen: 201 put
- Kontakt:
Ovo je prvi festival i na njemu nece biti izdavaca ove godine. Nadamo se da bi, ako festival zazivi, u buducnosti mogli privuci i izdavace. Festival nece biti prevelik, ali vec imamo prijavljene ljude iz Njemacke, Danske, Nizozemske. Jedan nizozemac nosi svoj prototip.
Ne bih savjetovao dolazak na festival samo radi promocije igre, ali ako bi dosli spojiti godisnji odmor u lijepom solarisu sa igranjem drustvenih igara u u drustvu ostalih entuzijasta, svakako donesite i prototip jer ce sigurno biti prilike za playtesting.
Planiramo promotivnu akciju za sve korisnike stranica igranje.org koja ce krenuti uskoro pa pratite forum.
Za bilo koje dodatno pitanje stojim na raspolaganju.
Jurica
Ne bih savjetovao dolazak na festival samo radi promocije igre, ali ako bi dosli spojiti godisnji odmor u lijepom solarisu sa igranjem drustvenih igara u u drustvu ostalih entuzijasta, svakako donesite i prototip jer ce sigurno biti prilike za playtesting.
Planiramo promotivnu akciju za sve korisnike stranica igranje.org koja ce krenuti uskoro pa pratite forum.
Za bilo koje dodatno pitanje stojim na raspolaganju.
Jurica
sadistiko je napisao/la:Da li bi imalo smisla otići sa protutipom igre na All A-Board festival u Šibeniku?
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Nažalost to je baš prije samog početka nastave tako da mi je to gotovo nemoguća misija 

- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Kako smo jučer slavili prelazak u Novu kod nas doma, odlučili smo se za cijelonoćno igranje. Bilo nas je 6, a baš i nemam neke igre za 6 igrača osim 7 Wonders i nekih koje nisu baš party igre odlučili smo se da malo zaigramo Trku parnjača nakon duge stanke.
Probali smo novi mehanizam, ali nažalost ni tako nisam dobio ništa puno na brzini izvođenja igre.
Tako je ispalo da smo igrali jednu igru dvije godine
Krenuli smo oko 22 u 2013. godini, a završili tek oko 3 sata u 2014.
Da, dugo, predugo. Imali smo i pauzu oko sat vremena oko samog odbrojavanja, ali svejedno, predugo.
Sad mi se motaju neke nove misli po glavi kako ubrzati stvar, pa ćemo vidjeti uskoro da li će taj sistem pomoći.
Probali smo novi mehanizam, ali nažalost ni tako nisam dobio ništa puno na brzini izvođenja igre.
Tako je ispalo da smo igrali jednu igru dvije godine

Krenuli smo oko 22 u 2013. godini, a završili tek oko 3 sata u 2014.

Da, dugo, predugo. Imali smo i pauzu oko sat vremena oko samog odbrojavanja, ali svejedno, predugo.
Sad mi se motaju neke nove misli po glavi kako ubrzati stvar, pa ćemo vidjeti uskoro da li će taj sistem pomoći.
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
Izbacio sam novu verziju 0.27 i polažem velike nade da sam riješio problem s vremenom te željno očekujem prva testiranja. Možda već sutra. Uglavnom evo novina koje su sada tu:
Ploča igrača - firme

Kartice tajnih ciljeva:

Kartice Vlasnika firmi:

Kartice Dodatnih gradova:

Kartice dobrih vijesti, loših vijesti i proizvodnje u gradovima:

Ploča igrača - firme

Kartice tajnih ciljeva:

Kartice Vlasnika firmi:

Kartice Dodatnih gradova:

Kartice dobrih vijesti, loših vijesti i proizvodnje u gradovima:

- thegrey
- Reactions:
- Ima zahvala: 78 puta
- pohvaljen: 204 puta
Imaš neki poseban razlog da je apsolutno sve na hrvatskom, samo imena kompanija i vlasnika su engleska?
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2452 puta
- Kontakt:
Fakat, dobro thegrey kaže. Pa prebaci sve na Hrvatski, pa se igra možda jednom nađe kao HR proizvod pored onih polu-igara tipa: Volim, Štujem, Radim, Krepavam za Hrvatsku (i potuče ih sve!
)

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw