Star Wars - The card game
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 4 puta
- pohvaljen: 1 put
Re: Star Wars - The card game
Ja mogu drugi utorak tj ovaj sad iza uskrsnog ponedjeljka doći u prostor ili u carta magicu pa možemo kartat, imam 4 deka složena svi su od papira 

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 17 puta
nedavno sam nabavio. zabavna mi je igra, još se nisam upustio u deckbuilding ali razmisljam da uzmem 2 force packa s bookdepo.
po mom mišljenju nije lakše dark sideu za dobiti, iako je ds više fokusiran na obranu nego napad pa se možda tako čini (čudno budući da bi to trebao biti princip jedija
). Jako je bitno da se LS bezveze ne zalijeće glavom u zid, nego polako bilda snage za napad i iskorištava evente pravovremeno, jer wasteanje unita na bezuspješne napade samo omogućuje dark sideu da uspješno napadne i po mogućnosti time ostvari pokoji extra deathstar tick.
artwork je jedan od boljih koje sam vidio u igrama
za sada su mi jedine zamjerke:
malo tematski čudne situacije (ewok ubija star destroyer i sl.), no eto na bgg-u je netko lijepo objasnio temu pa mi je to sad više plus nego mana (zabavno je zamislit si takvu situaciju)
bad hand draw- j****a, nemožeš to spriječit u card gameovima, ali dobro složen deck to svede na minimum
neke karte malo nejasne pa sam morao guglat
po mom mišljenju nije lakše dark sideu za dobiti, iako je ds više fokusiran na obranu nego napad pa se možda tako čini (čudno budući da bi to trebao biti princip jedija

artwork je jedan od boljih koje sam vidio u igrama
za sada su mi jedine zamjerke:
malo tematski čudne situacije (ewok ubija star destroyer i sl.), no eto na bgg-u je netko lijepo objasnio temu pa mi je to sad više plus nego mana (zabavno je zamislit si takvu situaciju)
bad hand draw- j****a, nemožeš to spriječit u card gameovima, ali dobro složen deck to svede na minimum
neke karte malo nejasne pa sam morao guglat
- frle
- Reactions:
- Ima zahvala: 29 puta
- pohvaljen: 262 puta
- Kontakt:
Odigrao sam ju danas s frendom i stvarno mi se svidjela igra. Igrao sam i sa DS i sa LS i pobijedio oba puta. Sviđa mi se kako moraš razmišljati i krug- dva unaprijed s obzirom na resurse i trošenjem karata u borbama, ali na taj način dočarava SW. Dolaze mi tri force packa i jedva čekam da isprobam i ostale objective koje nisam danas koristio.
Svi preporučaju dva core seta, ali mislim da je ovako za casual play dovoljan jedan i proširenja.
Svi preporučaju dva core seta, ali mislim da je ovako za casual play dovoljan jedan i proširenja.
-
- Reactions:
složio sam curi dva LS decka (čiste rebele i sithove), s jednim core setom i 4 force packa - nemogu je dobit nikak, mislim da mi se od 10 igara jednom potrefilo da sam dobio s imperial navy jer sam imao previše sreće. sad čekam slijedeći force pack Battle of Hoth da si malo ojačam deckove.
planiram nabaviti i Edge of darkness cim stigne na bookdepository pa da se napokon slozi i pokoji scum&villainy i smugglers&spies deck
planiram nabaviti i Edge of darkness cim stigne na bookdepository pa da se napokon slozi i pokoji scum&villainy i smugglers&spies deck
- frle
- Reactions:
- Kontakt:
Jel netko igra još ovu igru? Ja sam si nabavio još 4 force packa izg Hoth ciklusa i složio neke deckove pa me zanima ima li nekog zainteresiranog za igranje? + star wars X wing, ako netko ima 

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 6 puta
- Kontakt:
Ja! Ja!
I to na obje fronte:
X-wing je prezakon (ako imas 3-4 sata za ubiti)- you know boys and their toys
A Star Wars lcg imam sve do sad izdano pa stalno tweakam deckove, mada su frendovi s kojima igram ocajno losi pa ni tweakanje bas ne pomaze :/
Nadjemo se u igraonici jedan dan? :O
I to na obje fronte:
X-wing je prezakon (ako imas 3-4 sata za ubiti)- you know boys and their toys

A Star Wars lcg imam sve do sad izdano pa stalno tweakam deckove, mada su frendovi s kojima igram ocajno losi pa ni tweakanje bas ne pomaze :/
Nadjemo se u igraonici jedan dan? :O
-
- Reactions:
ne mogu vjerovat kako ovaj fantasy flight navlači ljude na kupovinu tih lcg-a. dosla mi edge of darkness deluxe ekspanzija i neugodno sam se iznenadio vidjevši da su dali po jednu kopije svakog objective seta. dzabe ti onda objective set za vukije i chewbaccu kad imas jednog chewbaccu u cijelom decku, sansa da ga izvuces je minimalna. to vrijedi i za ostale unique likove oko kojih se baziraju neki deckovi koje sam mislio slagat.
tako da je još uvijek najbolja opcija kupovat force packove i jos jedno vrijeme zaboravit na dobre scum&villany i smugglers&spies deckove (ukoliko ne kupis 2 edge of darknessa)
btw jeste vidjeli najavu novog ciklusa? malo se skrenuli s teme filmova i vrte pricu oko sile i njezinih usera: http://www.fantasyflightgames.com/edge_ ... ?eidn=4358
tako da je još uvijek najbolja opcija kupovat force packove i jos jedno vrijeme zaboravit na dobre scum&villany i smugglers&spies deckove (ukoliko ne kupis 2 edge of darknessa)
btw jeste vidjeli najavu novog ciklusa? malo se skrenuli s teme filmova i vrte pricu oko sile i njezinih usera: http://www.fantasyflightgames.com/edge_ ... ?eidn=4358
- frle
- Reactions:
- Kontakt:
da, šteta da trebaju dva expansiona, ali sam osobno uspio neke karte ubaciti u oke deckove pa ih koristim, ali ne ću kupovati drugi expansion kao i core set neko vrijeme. Definitivno se više isplati onda kupovati force packove.
Jako se veselim novom ciklusu i sili i kako će se sve moći iskoristiti. Također jedva čekam da dođe druxi deluxe koji će omogućiti igranje u četvero i sa tematskim ''priča'' deckovima koji mislim da će odlićno nadopuniti ovu kartašku igru.
Jako se veselim novom ciklusu i sili i kako će se sve moći iskoristiti. Također jedva čekam da dođe druxi deluxe koji će omogućiti igranje u četvero i sa tematskim ''priča'' deckovima koji mislim da će odlićno nadopuniti ovu kartašku igru.