Tražim društvo Zagreb-zapad ili Zagreb-centar
- CrazyBunnyGuy
- Reactions:
- Ima zahvala: 283 puta
- pohvaljen: 608 puta
- Kontakt:
Re: Tražim društvo Zagreb-zapad ili Zagreb-centar
Hej, ja bih bio zainteresiran za Arkham Horror (nadam se da ne misliš na card game, nisam fan takvog tipa igara). Nisam ga nikad igrao, ali igrao sam i igram još uvijek Eldritch Horror koji je u principu isti s mehanizmom, samo je Arkham, ako sam dobro shvatio, malo zajebaniji jer ima triputviše međusobno povezanih đinđura.
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1152 puta
- pohvaljen: 1585 puta
- Kontakt:
Pazite da ne dođe do zabune jer je Arkham Horror 3.ed. jako sličan Eldritchu.
-
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 42 puta
- pohvaljen: 59 puta
Dobro je @Shich pripomenuo ne se zaletavati .CrazyBunnyGuy je napisao/la: ↑08 svi 2019, 09:24 Hej, ja bih bio zainteresiran za Arkham Horror (nadam se da ne misliš na card game, nisam fan takvog tipa igara). Nisam ga nikad igrao, ali igrao sam i igram još uvijek Eldritch Horror koji je u principu isti s mehanizmom, samo je Arkham, ako sam dobro shvatio, malo zajebaniji jer ima triputviše međusobno povezanih đinđura.
Ne mislim na card game , ali....
Mislim na ovo.
https://boardgamegeek.com/boardgame/15987/arkham-horror
Ne mislim na ovo:
https://boardgamegeek.com/boardgame/257 ... rd-edition
Znači moje je 2nd edition, znači sa fiksnom pločom, a ne sa ovim hexovima modularnim. I kolko se sjećam po nekom reviewu ima još brdo razlika.
Eldritch Horror je puno recimo više streamlined, nisam igrao ali sam pogledao dovoljno reviewa i pričao s ljudima i neki koncenzus je ako nemaš gro strpljenja i poprilično vremena da je Eldritch puno lakše za konzumirat.
Ne bih se oslanjao da će znanje u Eldritch Horroru puno pomoći s Arkhamom, no ako ima interesa zato sam ja tu da pomognem .
Za mene je Arkham jedno čudovište kaj se tiče i pravila i fleksibilnosti, zato ga istovremeno i volim i mrzim , ali ljubav za sad još uvijek pobjeđuje .
Možemo se dogovoriti za termin u Meeple's Corneru, ja donesem igru bez obaveza, mogu objasnit pravila ak se čini da je to much možemo igrati nešto drugo .
Meni osobno kad je prvi put objašnjena igra sam bio wow i hookan sam od onda, igrao solo dosta puta, al nije to to .
S time da:
Ovaj petak već imam gloomhaven dogovoreno.
U subotu ne mogu.
U srijedu kolko sam shvatio do daljnjeg igraonica ne radi.
Tako da trenutni termini potencijalni bi bili:
petak, 17.5
subota 18.5.
Može se igrat od 1 do 8 igrača tako da taj dio nije problem, no ne bih vjerojatno više od 4 igrača za prvi puta.
Pa eto @CrazyBunnyGuy javi jel još uvijek ima interesa sad kad znaš točnije o čemu se radi i da li neki od ovih termina odgovara .
@LeeLily Također ukoliko stvarno ima interesa sad kad sam malo napisao o tome što se od igre može očekivati slobodno javi za termine .
A idealno ak se skompamo i ak bude to dobro išlo, kao što naziv teme kaže tražim konzistentnu grupu, no bez obaveza i pressinga, otom potom i samo ako bude svima odgovaralo.
Creation requires influence. Everything we make is a remix of existing creations, our lives and the lives of others.
-
- Redovni član udruge
- Reactions:
@sismis
Jel odgovara ovaj petak nakon 19:00?
Pa to je ok . Ti si sad keymaster jel tak . Ak ćeš biti u igraonici ja donosim bez obzira kaj @sismis odluči pa da probamo .
Creation requires influence. Everything we make is a remix of existing creations, our lives and the lives of others.
- CrazyBunnyGuy
- Reactions:
- Kontakt:
Ja ti jako dobro lovim pravila, a što kompliciranija i zamršenija, to bolje Tematika mi je draga, ne smeta mi što dugo traje, dapače, htio bih probati.
Što se tiče vremena, pak, meni i paše da nije ništa ovaj vikend jer već imamo dogovore. sljedeći tjedan, 18.5. već imamo playdate u Meeple'su ali nismo dogovorili što bismo igrali, provjerit ću s ostatkom ekipe (još dvojica) jesu li možda zainteresirani za Arkham Horror, pa ako jesu, izvrsno! Ako nisu, hm, vidjet ću da ih nagovorim.
Što se tiče vremena, pak, meni i paše da nije ništa ovaj vikend jer već imamo dogovore. sljedeći tjedan, 18.5. već imamo playdate u Meeple'su ali nismo dogovorili što bismo igrali, provjerit ću s ostatkom ekipe (još dvojica) jesu li možda zainteresirani za Arkham Horror, pa ako jesu, izvrsno! Ako nisu, hm, vidjet ću da ih nagovorim.
- CrazyBunnyGuy
- Reactions:
- Kontakt:
Ma ja bih svaki dan dolazio u Meeple's da mogu, problem je što mi jedino subote i nedjelje ostaju za išta, jer sam preko tjedna bukiran - da nisam već bih se odavno prijavio za volontiranje tamo.
Od kraja šestog će mi se osloboditi možda četvrtak pa sam sada u dubiozi da si natovarim obvezu volontiranja da bismo mogli imati četvrtak otvoreno
Od kraja šestog će mi se osloboditi možda četvrtak pa sam sada u dubiozi da si natovarim obvezu volontiranja da bismo mogli imati četvrtak otvoreno
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1610 puta
- pohvaljen: 2416 puta
- Kontakt:
Hoh! Very nice!CrazyBunnyGuy je napisao/la: ↑08 svi 2019, 11:01 Ma ja bih svaki dan dolazio u Meeple's da mogu, problem je što mi jedino subote i nedjelje ostaju za išta, jer sam preko tjedna bukiran - da nisam već bih se odavno prijavio za volontiranje tamo.
Nego, možeš nam pomoći i subotama ili ako imaš volje otvarati nedjelju? Malo nas je trenutno slobodnih, pa je svaka pomoć dobrodošla.
Ne znam kakav bi bio interes za nedjelju, no može se isprobati. Bitno da imamo kakav-takav redovni termin, pa ako ne svaku nedjelju, možda svaku drugu ili sl.
@CrazyBunnyGuy možeš mi se javiti i u PP radi detalja.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- miki0102
- Redovni član udruge
- Reactions:
- pohvaljen: 418 puta
- Kontakt:
U petak sam od 19h do recimo kasmo. Možda u 19 bacim jedan war chest, a onda možemo igrati Gloomhaven.
-
- Redovni član udruge
- Reactions:
Ok , sounds good.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 71 put
- pohvaljen: 67 puta
- Kontakt: